Hoe de zorg voor kunstgebitten

Hoe de zorg voor kunstgebitten


Als we een beetje ouder-of, zoals onze tanden een beetje ouder-wij kunstgebit nodig hebben om dezelfde eigenschappen als echte tanden te vervullen. Het lezen van dit artikel zal je leren hoe de zorg voor uw kunstgebit.

instructies

Het handhaven van een gezonde kunstgebitten

1 Vermijd knapperige voedsel in overmatige hoeveelheden. Voedingsmiddelen zoals ijs, hard snoep of andere soorten voedsel kan uw kunstgebit beschadigen. Als je eet hard voedsel op een dagelijkse basis en als u uw kunstgebit schade kon je serieus geld te betalen om ze te repareren. Het wordt aanbevolen dat u uw kunstgebit aan levensmiddelen van een iets zachtere base te behandelen met het oog op de levensduur van uw gebit te behouden. Voedingsmiddelen zoals granen, chips, wortelen en andere niet zo hard voedsel zijn prima te eten met uw kunstgebit.

2 Reinig uw kunstgebit dagelijks. Het is noodzakelijk voor u om elke dag te poetsen en spoel uw kunstgebit zoals je zou doen met natuurlijke tanden. Niet poetsen en spoelen tanden dagelijks kunnen vlekken en bacteri├źn veroorzaken te ontwikkelen in uw kunstgebit. Het wordt aanbevolen dat je borstel en spoel uw kunstgebit dagelijks. Ook de reiniging van alle prothese lijm van hen ten minste eenmaal per dag. Dit wordt meestal gedaan vlak voordat je naar bed gaat 's nachts.

3 Zorg voor je gebit als ze niet worden gedragen. Wanneer uw kunstgebit niet worden gedragen, zoals wanneer je naar bed gaat 's nachts, er is een goede manier om de zorg voor hen. Als je naar bed elke nacht moet u uw kunstgebit uit te trekken en op te slaan in een vochtige plaats, zoals een prothese schoner doorweken oplossing, 's nachts. Niet het plaatsen van uw kunstgebit in een vochtige omgeving kan ervoor zorgen dat ze uitdrogen en losse vorm. Als u metalen hulpstukken om uw kunstgebit, maar u moet uw tandarts te vragen over de zorg voor dit type prothese.

Hints

  • Kunstgebit kosten veel geld en je wilt niet te knoeien ze naar boven of ru├»neren hen. Vraag uw tandarts als u nog vragen over prothese zorg.