Hoe de zorg voor een tekenbeet

Teken kunnen een van de nadelen aan genieten van het buitenleven tijdens de warme zomermaanden. Deze kleine bugs ingraven in de huid en zuigen je bloed, waardoor er rode striemen en soms infecteren van de huid. Hoewel deze beten pijnlijk en onaantrekkelijk kunnen zijn, kunnen ze gemakkelijk worden verzorgd.

instructies

1 Was het rode gebied met alcohol en een zachte doek. Inspecteer het gebied, meestal op het hoofd, nek en benen, voor een teek. Als een teek blijft, en sommigen kunnen daar blijven tot een paar weken na de eerste bijten, wordt het weergegeven als een kleine zwarte gebied in het midden van de rode welt.

2 Verwijder de teek alvorens verder te gaan met de zorg voor de beet. Neem een ​​pincet en krijgen ze zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk te maken. Langzaam en trek de teek direct uit de huid zonder draaien of knijpen. Als de teek wordt gemalen of gebroken, zeker om graven uit alle delen om besmetting te voorkomen. Flush blijft door het toilet.

3 Reinig het gebied opnieuw met water en zeep. Teken dragen veel agenten dat verdere infecties veroorzaken. Zodra ze zijn vrijgegeven, kunnen ze restanten van deze ongewenste ziektekiemen vertrekken.

4 Plaats verschillende blokjes van ijs in een plastic zakje of wikkel ze in een dunne, natte handdoek. Bedek de rode welt met dit ijs tot het smelt. Dit zou moeten helpen verlichten de zwelling en pijn van een tekenbeet.

5 Droog de ​​huid rond je tekenbeet en bedek het met een helende huid lotion. Veel mensen kiezen voor producten zoals Calamine lotion of Neosporin. Deze actuele zalven helpen versnellen het proces van genezing. Daarnaast kunnen mensen met pijn willen gebruiken plaatselijke verdoving.