Hoe de zorg voor een Leg Cast

Hoe de zorg voor een Leg Cast


Als je je been breekt, zal je waarschijnlijk wel in het gips geplaatst voor enkele weken. De meest voorkomende materialen die worden gebruikt om een ​​been cast te maken zijn glasvezel en gips. Uw arts zal adviseren u bepaalde taken uit te voeren met het oog op de zorg voor je been cast tijdens het genezingsproces periode. Lees verder om te leren hoe de zorg voor een been cast.

instructies

1 Houd het been cast droog. Koop een waterdichte schild of aanvragen bij uw arts. Een natte gegoten kan irritatie van de huid onder of verzwakken de doeltreffendheid van de gietvorm.

2 Blijf af van de cast vaak. Als je in een wandelende been cast, moet je niet proberen te lopen op het tot het gips of glasvezel volledig droog is. Plaats het been vaak om genezing te bevorderen.

3 Blijf de been cast schoon en gedurende de tijd dat u het moeten dragen te houden. Het is vooral belangrijk dat vuil weg niet vindt in de gietvorm. Dit kan leiden tot een infectie.

4 Controleer het been vaak geworpen. Kennis te nemen van elke vorm van breuk of zachtheid in de cast. Als u een verandering in de structuur van de cast opmerken, waarschuw dan uw arts.

5 Ga naar uw arts voor het verwijderen van de cast. Na het aanbevelen van genezing tijd, moet u uw arts te bezoeken om de cast gehaald. Zij maken gebruik van een speciaal mes aan het been cast te verwijderen.

Hints

  • Probeer niet om het even wat plakken binnenkant van de cast. Sommige mensen ervaren jeuk binnenkant van de cast. U moet Plaats niets binnenkant van de cast op de huid beschadigen.
  • Gebruik geen poeders of lotions niet zet de binnenkant van het been cast. Sommige mensen gebruiken poeders jeukende huid te stoppen - dit wordt niet aanbevolen door artsen.