Hoe de zorg voor een Labret Piercing

Hoe de zorg voor een Labret Piercing

Een labret is een stukje van het lichaam van sieraden die door de buitenkant van de lip of wang wordt geplaatst en eindigt in je mond. Volgens de Association of Professional piercer, kun je verwachten dat de zwelling, bloeding, blauwe plekken en pijn voor maximaal vijf dagen nadat u een labret piercing te krijgen. Terwijl je door het genezingsproces, de uitoefening van de juiste zorg is belangrijk om infecties en andere medische complicaties te voorkomen.

Stap 1

Spoel je mond gedurende 30 tot 60 seconden met een alcohol-vrij, antibacterieel mondwater of verpakt in een zoutoplossing na het eten en voor je om te slapen. Echter, het spoelen te vaak of met behulp van een sterke, op basis van alcohol mondwater terwijl uw labret piercing geneest je mond en de piercing site kan irriteren. Baton Rouge-gebaseerde Deja Vu Tattoo & Piercing studio stelt spoelen met een oplossing niet meer dan vier of vijf keer per dag.

Stap 2

Poets je tanden met een zachte tandenborstel en fluoride tandpasta. Hebben een nieuwe tandenborstel bij de hand nadat u uw labret patchwork, zodat bacteriën van je oude borstel je mond niet in te voeren. Na de piercing geneest, dan kunt u uw tanden, evenals de sieraden in je mond te poetsen, meer krachtig om plaque build-up te voorkomen.

Stap 3

Geniet van de buitenkant van de labret piercing twee tot drie keer per dag, adviseert de app, die merkt dat je de piercing site kan plaatsen in een container van warme zoutoplossing voor tussen de 5 en 10 minuten of gebruik maken van een stuk van schone gaas verzadigd in zoutoplossing. de huid met water te spoelen om zout te verwijderen.

stap 4

Reinig de buitenkant van de doorboringslocatie niet meer dan tweemaal per dag. Gebruik een kleine hoeveelheid van de geur-vrij, antimicrobiële reiniger in de douche of bad, zodat het aan de buitenkant piercing site om te blijven niet langer dan 30 seconden. Goed afspoelen met water om ervoor te zorgen dat er geen zeepachtig residu blijft.

stap 5

Dep de huid droog voorzichtig met keukenpapier. Doek handdoeken niet alleen addertje onder het gras de sieraden, maar ze kunnen ook een bron van bacteriën.

stap 6

Niet aanraken of verwijderen sieraden tijdens het genezingsproces periode. De enige keer dat je vingers moet raken is tijdens het reinigingsproces. Wees voorzichtig bij het aan- en uittrekken kleding, zodat het niet verstrikt met de sieraden worden.

stap 7

Kijk uit voor infectie. Het is gebruikelijk om een ​​dunne, lichte gele vloeistof sijpelt merken van een nieuw labret piercing, zegt de APP. Echter, als je ervaren gemarkeerd zwelling en pijn en koorts, of als de site scheidt een dikkere vloeistof of pus, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

waarschuwingen

  • Meteen nadat u uw labret piercing te krijgen, vermijd het eten van hete, pittige of zoute voedingsmiddelen voor een paar dagen. Vermijd ook plakkerig voedsel, zoals aardappelpuree, die kunt plakken in uw sieraden.

Tips

  • Was altijd uw handen goed wanneer u uw sieraden te behandelen, ongeacht waar je piercing zich bevindt.
  • Om te verminderen zwelling en pijn direct nadat je een labret piercing, adviseert de APP zuigen op kleine ijs chips en het nemen van over-the-counter pijnstillers, zoals ibuprofen of naproxen.

Wat je nodig hebt

  • Niet-alcoholische, antibacterieel mondwater
  • Conserveringsmiddelen zoutoplossing
  • Zachte tandenborstel
  • fluoride tandpasta
  • Geur-vrij, antimicrobiële vloeibaar reinigingsmiddel
  • clean gaas
  • papieren handdoeken