Hoe de zorg voor Bowling Schoenen

De meeste amateur bowlers zal gewoon een paar bowlingschoenen huren bij een bezoek aan een bowlingbaan met vrienden. Zij die de sport meer serieus te nemen, echter, zal meestal de aankoop van hun eigen paar bowlingschoenen. Deze schoenen vereisen net zo veel aandacht (zo niet meer) dan de schoenen die je draagt ​​op een dagelijkse basis. Het handhaven van de conditie van uw schoenen zal helpen bij het verbeteren van uw bowling score en bespaart u geld op de lange termijn.

instructies

1 Ontsmet je schoenen na elk gebruik. Dit te doen is een zeer eenvoudig proces, en neemt minder dan 1 minuut te bereiken. Maak de veters en trek de tong zo ver als je kunt. Het gebruik van naam-merk desinfecterende spray, spuit een lichte nevel gehele binnenkant van de schoen. Gebruik een handdoek of washandje om de binnenkant volledig drogen van de schoen als je klaar bent met spuiten.

2 Gebruik koud water en een vochtige doek aan de zijkanten schoon te maken en onderkant van je schoenen. Zeep is niet nodig, omdat er geen vuil op uw bowlingschoenen zou moeten zijn. Dompel de doek en wring al het overtollige water, zodat het doek is slechts licht vochtig. Veeg de zijkanten en onderkant van je schoenen, het vermijden van de dia strip. Droog de schoenen met een handdoek of plaats ze in de voorkant van een fan als je klaar bent.

3 Veeg de dia strook van uw bowling schoen voorzichtig met een doek dat is gewoon nauwelijks vochtig. Wrijven langs de glijbaan strip kan het onherstelbaar worden beschadigd. U kunt ook een zeer kleine hoeveelheid van de Poolse gebruiken als je wilt.

4 Koop een poeder zak van een bowlingbaan of pro shop en wrijf de zak op de zool van de schoen. Hierdoor zal de schuif van de schoen te verbeteren en houden u van het "struikelen", terwijl op de baan. Gebruik alleen het poeder dat wordt verkocht op deze winkels, dat wel. Anders kan je de onderkant van je bowling schoen beschadigen.

Hints

  • Lederen bowlingschoenen kan worden gereinigd met regelmatige polish. Veeg ze af als je zou regelmatig bowlingschoenen.
  • Draag nooit uw bowlingschoenen buiten. Dit zal onmiddellijk de onderkant van je schoenen onherstelbaar worden beschadigd.