Hoe de vroege symptomen van depressie te identificeren

Hoe de vroege symptomen van depressie te identificeren


Het kennen van de symptomen van depressie kan het verschil betekenen tussen leven en dood in sommige gevallen betekenen. Je leert om het teken van een ernstige depressie te begrijpen voordat het uit de hand loopt.

instructies

1 Slapen te veel of niet slapen helemaal is iets wat je moet letten bij het ​​zoeken naar de symptomen van depressie. Veel mensen hebben de neiging om te verblijven in bed de hele dag niet te willen helemaal niets.

2 Niet eten zo vaak of helemaal niets te eten is een ander teken dat kan worden gekoppeld aan een zware depressie. Besteed aandacht aan hun bord wanneer ze eten. Zij kunnen daar te zitten en gewoon verder hun voedsel rond, waardoor het lijkt alsof ze gegeten hebben, maar je weet dat ze niet. Dit is zeker een rode vlag en moet worden gecontroleerd.

3 Constant gesprek van dood of zelfmoord bij het ​​aangaan van een gesprek met u of anderen om hen heen. Dit is zeker een van de voorkomende symptomen van depressie en moet onmiddellijk worden aangepakt.

4 Niet in staat om helder te denken over iets in hun leven. Voortdurend vragen alles in de rede en niet wetende dat de antwoorden die ze duidelijk wist voordat.

5 Staying thuis en niets met familie of vrienden te doen, zelfs wanneer er een speciale gelegenheid waar ze waren zeker bij te wonen op een ander tijdstip.

Hints

  • Besteed aandacht aan alles wat als je denkt dat iemand die je kent gaat door vroege tekenen van depressie.
  • Als je denkt dat iemand overweegt zelfmoord moet u onmiddellijk mee te doen en maak anderen bewust ook.
  • Bel iedereen kun je dat die persoon kent en hen bewust te maken van de situatie die aan de hand is.
  • Vind literatuur over het onderwerp van zware depressie en geef het aan de persoon om te lezen.