Hoe de Strap on Zwemmen Googles aanpassen

Hoe de Strap on Zwemmen Googles aanpassen

Zwembril zijn apparaten gemaakt om specifiek te helpen bij het uit de ogen houden van water tijdens het zwemmen en worden gebruikt door zowel sporters en niet-sporters. Chloor uit zwembaden en zout uit de oceanen kan irritatie aan de ogen en het verminderen van de vreugde van of prestaties tijdens het zwemmen. In aanvulling op het houden van chemicaliƫn uit de ogen, ze helpen ook de zwemmer beter zien onder water. Zwembril zijn meestal gemaakt in een one-size-fits-all mode, maar veel kan worden aangepast aan goed passen op het gezicht en hoofd.

Stap 1

Draag de bril en gebruik ze in het water om hun prestaties voor zover dat strak en een verblijf in plaats op uw hoofd tijdens de activiteit in het water te evalueren. Als de bril begint pijn te doen na een minuut of twee, ze zijn te strak. Als ze nauwelijks op hun plaats blijven, moeten ze worden aangescherpt.

Stap 2

Zoek de instelhendel voor de banden, die zal worden geplaatst op de banden zelf, meestal aan de zijkanten of de rug en in de vorm van een sluiting of sluiting.

Stap 3

Trek de hendel of clip om hem uit zijn greep op de banden met de ene hand, en gebruik maken van de vrije hand te trekken aan beide zijden van de riemen los te maken of zet ze vast. Om de riemen los te maken, trek ze uit of weg van de bril, en draai ze de riemen te trekken door de gesp of sluiting van de verdubbelde-over deel van de bandjes. Laat of druk op de gesp terug op zijn plaats zodra de banden zijn veranderd. Dragen en de bril weer in het water te bepalen of voldoende uitgewassen aangepast.