Hoe de sinussen met colloïdaal zilver Spoel

Hoe de sinussen met colloïdaal zilver Spoel

Colloïdaal zilver producten zijn gemaakt van kleine zilverdeeltjes in een vloeibare suspensie. Vele vorderingen zijn gemaakt, zowel voor en tegen in reactie op de effecten van colloïdaal zilver kan veroorzaken. In zeldzame gevallen kan leiden tot overmatige doses van colloïdaal zilver veroorzaken mogelijk onomkeerbare ernstige gezondheidsproblemen, dus altijd uw arts of apotheker te raadplegen voordat met behulp van een colloïdaal zilver supplement of topische applicatie van welke aard ook.

Stap 1

Koop een neti pot, dat is een kleine, draagbare plastic of keramische pot met een taps toelopende tuit die naar buiten komt van de basis. De Neti pot werd eeuwen geleden opgericht door de oude yoga traditie, en gebruikt om hun sinussen te reinigen voor een optimale ademhaling en meditatie.

Stap 2

Identificeren van een hoge kwaliteit, wetenschappelijk gevalideerde colloïdale vloeibare suspensie door de hulp van uw huisarts. Laboratoriumanalyse is gebleken dat de hoeveelheden zilver in supplementen variëren sterk, die risico's voor de consument kan opleveren, dus doe adequaat onderzoek op de producten die u kiest om te gebruiken.

Stap 3

Verdunnen 1/4 theelepel. colloïdaal zilver vloeistof in 1/2 kopje lauw water. Het colloïdaal zilver gekochte product kan specifieke verdunningsinstructies, dus volg ze precies. Wanneer het mengsel goed wordt gemengd, buigen over de gootsteen en het gezicht van uw hoofd naar rechts, terwijl het plaatsen van de afgeplakte einde van de Neti pot in het rechter neusgat.

stap 4

Giet de colloïdaal zilver oplossing door de neusholte, in het rechter neusgat en uit via de linker neusgat in de gootsteen. Spoel de sinus gedurende 15 seconden aan de ene kant, en schakel over naar de andere kant voor een 15-tweede flush. Laat het water en colloïdaal mengsel volledig doorspoelen de neusholte.

stap 5

Blaas je neus wanneer je klaar bent met het doorspoelen van de Neti pot en colloïdale vloeibare oplossing. Dit zal extra vocht uit de sinus te krijgen, en het creëren van een duidelijke ademhaling pad in de longen.

waarschuwingen

  • Beweringen over de effectiviteit van colloïdaal zilver producten voor tal van ziekten zijn niet ondersteund wetenschappelijk, dus wees voorzichtig bij het gebruik van colloïdaal zilver in welke vorm dan ook. altijd gebruik maken van deze supplementen onder toezicht van uw huisarts.

Wat je nodig hebt

  • Netti pot
  • Colloïdaal zilver vloeibare suspensie