Hoe de Scope Set voor een Airsoft Gun

Airsoft wapens zijn gebruikt in gesimuleerde militaire oefeningen waarbij ontslagen pellets vervangen scherpe munitie. De extreme sport van airsoft heeft veel verschillende varianten en een brede selectie van wapens wordt gebruikt. Assault en sniper rifles zijn vaak uitgerust met een scope, die de gebruiker mogelijk maakt om de weergave van de doelgroep te vergroten en een betere afstemming van de vijand in het vizier voor een nauwkeuriger schot. Deze apparaten moeten goed worden ingesteld, zodat het vuur van het wapen raakt precies waar het bereik is gericht.

instructies

1 Hang de papieren doelen op ooghoogte 25 tot 50 yards van uw afvuren positie. Gebruik een langer gericht bereik als je verwacht om regelmatig foto's te maken van grotere afstanden.

2 Bevestig de ruimte om het pistool als deze niet vooraf gemonteerd. Voor de meeste pistolen, dit een kwestie van schuiven van de omvang en plaats vergrendelen aan het vat zijn.

3 Markeer uw afvuren plek op de grond door het tekenen van lijnen langs beide zijden van je wapen met je potlood. Dit zorgt ervoor dat uw pistool afvuren op dezelfde hoek voor elke opname.

4 Gezicht het midden van het doel door de scoop.

5 Vuren drie schoten in het doel. Drie schoten zal u helpen de nauwkeurigheid van de instelling van de scope te bepalen.

6 Stel de veiligheid op je wapen. Altijd de veiligheid na het bakken en wanneer het pistool niet gebruikt.

7 Inspecteer het doel om de uitlijning van uw scope te controleren. Als de foto's zijn uit het merk, moet u het bereik handmatig aan te passen.

8 Draai de linker scope wiel met de klok mee om de reikwijdte te verhogen en verlagen van de hoek van de bal. Tegen de klok in draaien zal verlagen en maken het geweer vuur hoger.

9 Draai het juiste scope wiel met de klok mee om het toepassingsgebied te verplaatsen naar rechts of naar links om het te verplaatsen naar de linkerkant. Het verplaatsen van de scope zal uw foto's af te stemmen in de tegenovergestelde richting. Rechts beweging leidt tot meer schoten links en rechts beweging begeleidt uw opnamen rechts.

10 Fire nog drie schoten in de doelen op hetzelfde bereik. Controleer de cluster van schoten om te bepalen wat verandert je scope aanpassingen gemaakt.

11 Herhaal dit proces tot je bereik is in staat om perfect zicht het doel elke keer.

Hints

  • Zet je schrap tegen rotsen of liggen gevoelig om te bezuinigen op de invloed van andere factoren in uw opnamen.
  • Inspecteer de doelstellingen jezelf en met je wapen in het kader van een veiligheids-setting. Dit zal ervoor zorgen dat u tevreden bent met de resultaten en onnodige risico's voor anderen die willen kunnen om te helpen en per ongeluk kogelvanger verplaatsen in de lijn van het vuur te voorkomen.