Hoe de risico's van een Water Fast Vermijd

Hoe de risico's van een Water Fast Vermijd


Hoewel vasten een steeds populairder praktijk voor diverse medische en dieetdoeleinden is geworden, kan het ook zeer gevaarlijk, met name wanneer deze voor langere tijd zijn. Vasten zet bemoeilijkt het vitale organen van het lichaam, zoals het hart en de hersenen. Na verloop van tijd is het berooft hen van de energie die ze nodig hebben om goed te functioneren. Er zijn vele ernstige risico's met betrekking tot het invullen van een water snel dat je in staat zijn om te voorkomen dat door het volgen van een paar belangrijke stappen.

instructies

1 Stop uw water snel onmiddellijk als u last heeft van ernstige lichamelijke bijwerkingen, zoals flauwvallen of hartkloppingen. Het stoppen van een vasten voor de geplande duur betekent niet dat u alle van de reeds behaalde positieve voordelen voor de gezondheid verliezen. Vasten is over het feit dat gezond en genezing van uw lichaam, dus is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan de risico's en langzaam op te bouwen om langer water vasten.

2 Leer om onderscheid te maken tussen de gemeenschappelijke ongemakkelijke symptomen van een water snel en nog veel meer ernstige complicaties en gezondheidsrisico's. Hoofdpijn, misselijkheid en milde spreuken van duizeligheid zijn gebruikelijke symptomen die gepaard gaan met het natuurlijke proces van ontgifting tijdens een water snel en zal in het algemeen passeren binnen een paar uur. Deze symptomen veroorzaken geen blijvende schade aan je lichaam en kan fungeren als een teken dat de spijsvertering en de lever van uw lichaam het nemen van een broodnodige break.

3 Vermijd water vasten voor langer dan 3 dagen per keer. Water vasten van 1 week of meer zijn over het algemeen als gevaarlijk worden beschouwd als gevolg van de medische risico's voor je lichaam, met name die gevolgen heeft voor uw hart en de hersenen. Glucose in het lichaam dramatisch dalen tijdens een water snel en kunnen het lichaam beroven van de energie die nodig is om de fundamentele lichamelijke functies uit te voeren.

4 Vermijd zware lichamelijke activiteit en sport tijdens een water snel. Het lichaam van de bloedsuikerspiegel hebben de neiging om onstabiel tijdens een water snel worden en kan ertoe leiden dat u zwak of flauw voelen, vooral wanneer uw hartslag verhoogt. Als je flauwvalt tijdens een water snel, moet u het onmiddellijk te staken en een arts raadplegen zo snel mogelijk.

5 Breid uw water snel met af en toe porties fruit en groentesappen om uw bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Het is soms handig om te beginnen met 1 portie sap per dag totdat uw lichaam gewend raakt aan ontzegd vast voedsel. Naarmate je meer ervaring met vasten te worden, kunt u in staat om deze porties te verwijderen en vasthouden strikt aan water.

Hints

  • Water vasten neiging om de snelste en meest dramatische wijze voor het bereiken van gewichtsverlies. Daarom draait veel grotere tol op het lichaam dan andere soorten vasten. Wees bereid om te gaan met een aantal negatieve lichamelijke bijwerkingen, zoals hoofdpijn en misselijkheid, vooral als dit je eerste snel.
  • Heroverwegen een water snel te ondergaan als u een aanzienlijke hoeveelheid koffie per dag te drinken. Hoofdpijn kan ernstige voor mensen die gewoonlijk te drinken
  • Raadpleeg uw primaire zorg arts voordat u een vloeistof snel. Medische professionals kunnen hebben verschillende meningen over de veiligheid van het vasten, met name afhankelijk van de lengte van de tijd die je van plan bent om het te doen.