Hoe de Pick and Roll in Basketball Defend

De pick and roll is een van de meest elementaire speelt in basketbal. Wanneer correct gerund door twee ervaren en gedisciplineerde spelers, kan het bijna onmogelijk om te stoppen. Echter, als een team de pick and roll goed kan verdedigen, zelfs de beste pick and roll spelers kunnen worden uitgedaagd en gedwongen om een ​​lager percentage schot dan ze zouden willen nemen.

instructies

1 Weten wat de spelers het uitvoeren van de pick and roll willen doen. Zijn ze in de hoop om een ​​open jumper te krijgen voor de speler met de bal of wil hij rijden naar de mand? Is de speler het instellen van de pick gaan pop uit naar een open jumper maken of gaat hij moeilijk te rollen naar de basket? Door te begrijpen welk aspect van de pick and roll wil het strafbare feit om te profiteren van de verdediging kunnen weten hoe u het beste verdediging van de pick and roll.

2 Springen de bal handler. De speler met de bal moet worden gestopt. Als de verdediger wiens man is het instellen van de pick niet stap voor hem, kan hij kiezen tussen een open schot of rijden naar de mand. Wanneer een speler zet een pick, moet de speler hem bewaken stap in de weg van de bal handler.

3 Vechten door de pick. De verdediger, die wordt opgehaald kan niet gewoon blijven staan ​​en hopen dat zijn teamgenoot in staat is om het spel te stoppen. Hij moet vechten over het scherm en weer terug in de positie om de speler met de bal te bewaken.

4 Ga terug in de stand. Zoals de geplukt speler keert terug naar zijn man, de man die zet de pick zal ofwel worden popping of te rollen naar de basket te bewaken. De verdediger, die de bal handler sprong moet terugkeren naar de speler die de pick te stellen bewaken.

5 Schakel als een laatste redmiddel om de pick and roll te verdedigen. Als de geplukt speler niet over het scherm kan vechten, moet hij zijn teamgenoten te vertellen en bel een switch. In deze situatie zal de spelers met de man die ze nu het dichtst bij blijven.

Hints

  • Elke goed uitgevoerde pick zal de verdediging tijdelijk uit positie zijn. Om de keuze te verdedigen en rol de verdediging moet ervoor zorgen dat ze weer terug op zijn plaats zo snel mogelijk.
  • Wanneer de verdediging schakelt er een mismatch die de overtreding kunnen profiteren van zal zijn. Om de keuze te verdedigen en rol van een team moet gezond team defensieve filosofieën gebruiken door zich klaar om te helpen en draai te maken voor enig voordeel het misdrijf heeft opgedaan.