Hoe de Passport Potty gebruik

Hoe de Passport Potty gebruik


Vinden van geschikte faciliteiten bij het kamperen, varen of het nemen van de lange weg reizen kan moeilijk zijn. De Passport Potty geeft antwoord op deze behoeften door u te voorzien van een full-service draagbaar toilet, waar je ook kan men nodig heeft. De Passport Potty is een chemisch toilet dat volledig self-contained en gemakkelijk te gebruiken. De retail-kosten van een paspoort Onbenullige is rond de $ 100 per januari 2011 en ze zijn verkrijgbaar in vele kamperen, vissen en RV aanbod winkels en online verkooppunten.

instructies

1 Vul het water vuilwatertank door de dop op de achterkant rechter hoek van de tank. Voeg eventueel waterbehandeling chemicaliƫn die u wenst te gebruiken, als goed. De tank kan worden gescheiden van de rest van de eenheid voor het vullen te vergemakkelijken, door het vrijgeven van de vergrendeling aan de achterzijde.

2 Voeg chemische deodorant om het afval tank, voorafgaand aan het gebruik, indien gewenst. Spoel het toilet door te trekken aan de hendel aan de voorzijde van het toestel, en schuif het een keer doorgespoeld. Gebruik alleen biologisch afbreekbaar wc-papier, ontworpen voor septische systemen.

3 Bewaak het afval tank niveaus, via het afval-indicator, aan de linkerkant van de bodem tank. Een donkere lijn zichtbaar in het venster gauge als de tank vult. Leeg de tank wanneer de lijn van de top bereikt.

4 Verwijder de afvaltank door losmaken van de klem aan de achterzijde van het apparaat en het scheiden van de twee helften. Maak de vuilwatertank door het openen van de afvoer plug - en de ontluchtingskraantje - voor het gieten van de inhoud, in een geschikt vat. Spoel de tank met schoon water, vervang de luchtklep en de aftapplug en monteer de unit.

5 Onderhouden van uw paspoort Potty door het regelmatig inspecteren van de rubberen afdichtingen, en ervoor zorgen dat alle kleppen gesloten en vergrendeld zijn tijdens het transport.

Hints

  • Het toevoegen van deodorant en afval oplossen van chemische oplossingen voor het afval tank zal maken legen en schoonmaken van uw paspoort Potty gemakkelijker.
  • Houd uw paspoort Potty watertank vol, dus het apparaat is klaar voor gebruik.