Hoe de juiste Shaft Flex

Hoe de juiste Shaft Flex


Golfers die serieus zijn over het fotograferen lage scores rekening houden met de flex in hun club schachten. De flex betrekking op het vermogen van de club as buigen terwijl de krachten binnen zwenken toegepast. betekent dat er afwijking kan worden in de richting van de bal - bijvoorbeeld als de vereniging te flexibel bal een speler, dan handen de bal voor de club head voltooien. Het krijgen van een as met de juiste flex moeten helpen je je score te verbeteren.

instructies

1 Peilen naar de afstand van uw chauffeur schot. Werk uit hoe ver gemiddeld je bij je hebt de bal (de afstand die u sloeg de bal voordat deze bal stuitert). Golfers die het dragen van de bal een lange weg (250 yards of meer) zullen profiteren van stijvere schachten; spelers die niet raakte de bal zo ver zou kunnen kiezen voor een meer flexibele as.

2 Heeft u een waarnemer te onderzoeken uw swing beweging. Spelers met een schokkerige beweging bovenaan de backswing mogelijk meer baat bij een stijvere as, terwijl die met een vloeiender meer flex kan worden toegestaan.

3 Meet uw swing snelheid - het is de sleutel tot hoeveel flex om jezelf in de as. Als algemene regel, hoe sneller de swing, hoe stijver de schacht. Als je swing vertraagt, kan meer flex worden toegestaan.

4 Installeer de juiste as. Op basis van de evaluaties van uw swing, installeer de schacht die het beste past bij uw wensen. Te beginnen met de meest flexibele as, zou een Ladies flex geschikt voor golfers met een bestuurder snelheid van minder dan 60 mph en een carry afstand van minder dan 180 yards zijn. Een A-flex (of Senior) as is voor spelers die hebben swing snelheid van 60-75 mph en dragen de bal een afstand van 180-210 yards. De reguliere flex is voor de bestuurder swing snelheid van 75-84 mph met de bal uitvoeren 210-240 yards. Een Stijve flex is geschikt als uw swing meet 84-93 mph en de bal draagt ​​240-260 yards. Een extra stijve flex is voor de snelle schommelingen van meer dan 93 mph en een carry afstand van meer dan 260 yards.

Hints

  • Spelers op zoek naar de macho element mag er niet van uitgaan dat de beste as voor hen is een stijve één. Na alles wat je wilt dat de juiste as in staat zijn om lage scores te schieten, dus ga voor de een die past bij uw typische swing.