Hoe de Grip op een Cricket Bat wijzigen

Hoe de Grip op een Cricket Bat wijzigen


Het is noodzakelijk om uw sportartikelen onderhouden. Het maakt niet uit hoe goed u zorg voor uw cricket bat, is haar greep zal slijten als gevolg van de wrijving op de basis gelegd door uw handen. de grip vervangen op een cricket basis duurt niet lang - hoewel het een paar pogingen nodig om onder de knie krijgen van het.

instructies

1 Verwijder de oude grip van uw cricket bat. Afhankelijk van de toestand van de grip, kunt u in staat om het loslaten van de vleermuis, vanaf de top en werk je weg naar beneden. Maar de meeste grips zal moeten worden gesneden met een mes. Snijd helemaal naar beneden de greep of maak een kleine spleet en scheur de rest van de grip af met je handen.

2 Verwijder de kleefstof links van de oude grip. TipNut.com raadt het gebruik van nagellak of alcohol om los te komen van de lijm goo, waardoor het makkelijker te verwijderen zou moeten maken.

3 Zet de knuppel op een manier dat het niet zal bewegen - maar je armen nog steeds vrij zijn. U kunt de vleermuis tussen je knieën of in een cricketbat houder zetten.

4 Rol de nieuwe greep in een donut of een bal als het op die manier niet is verpakt. Dit betekent dat het overlappen van de grip totdat het lijkt op een donut met een gat in het midden - voor de cricket bat door te gaan.

5 Schuif de nieuwe rubberen grip op de knop aan de onderkant van de cricket bat en vouw het naar beneden de vleermuis. Hoe dichter je bij het hoofd van de vleermuis hoe meer weerstand de greep zal hebben en hoe strakker zal worden bevestigd.

6 Stel de grip als nodig is voor comfort, of het nu door middel van het opnieuw aanbrengen of gewoon trekken van een bepaalde kant. Wees voorzichtig met een spleet in de nieuwe grip te creëren.

Hints

  • Nieuwe grips zijn meestal ontworpen om een ​​keer worden toegepast, dus wees voorzichtig bij het verwijderen en opnieuw aanbrengen van een nieuwe grip meerdere keren.