Hoe de Goalie Trick in een strafschop in het voetbal

Strafschoppen zijn een van de meest spannende dingen over voetbal. Het is een één-op-één tussen u en de goalie. Strafschoppen niet een ding zeker - vorig jaar in het Europese profvoetbal, slechts 70 procent van de opnamen werden gemaakt. Maar het is het grootste voordeel voetbal te bieden heeft voor het strafbare feit heeft.

instructies

1 Benader de bal, nooit ergens maar naar de bal kijken, totdat je beginnen om uw trap te maken. Kijk nooit naar waar je naartoe gaat om de bal te schoppen. Maak nooit oogcontact met de keeper.

2 Houd uw heupen geopend, omdat het de keeper zal blijven gissen. Het geeft je ook de mogelijkheid om links of rechts te gaan, omhoog of omlaag, zonder dat je lichaam weg te geven. Hou je heupen geopend omdat uw lichaamstaal zal de keeper te houden in de war.

3 Op de aanpak van de bal na de eerste stap, aarzelen, ga dan verder. Dit zal de timing van de keeper's af te werpen, waardoor u een betere kans op het doel scoren. Als je het allemaal in één vloeiende beweging, zal de goalie een betere kans om te verdedigen hebben. Als je nep de goalie genoeg is, zou hij zelfs duiken voordat je de bal te schoppen, het geven van jezelf een open schot op het doel.

4 Als tijdens deze stap aarzeling, de goalie leunt of flat out duiken aan de ene kant, kun je de bal te schieten naar de andere kant van het net.

Hints

  • Voor de kick, alleen maar kijken naar de bal.
  • Maak nooit oogcontact met de keeper.
  • Weet waar de bal gaat nog voordat je het schot te benaderen.
  • Heb vertrouwen.
  • Het is alleen aan te raden op een hoog niveau van het voetbal naar de bestemming van de kick tijdens de nadering veranderen. Het is moeilijk, dus daarom niet aanbevolen op het recreatieve niveau.