Hoe de gevolgen van OCD minimaliseren

Hoe de gevolgen van OCD minimaliseren


Obsessieve-compulsieve stoornis (OCD) is een angststoornis die veel mensen treft. Terwijl sommige televisieprogramma's en films te maken licht van de symptomen van OCD, mensen die worstelen met de symptomen van OCD vinden hun problemen allesbehalve grappig zijn. De effecten van OCD kan dan het leven van een persoon te nemen omdat bepaalde dingen moeten worden gedaan op een bepaalde manier voor de persoon om zijn angst te verlichten. De persoon kan een angstaanval of, in extreme gevallen, een psychotische episode, als hij niet in staat is om een ​​OCS ritueel uit te voeren. Hier is hoe de effecten van OCD te minimaliseren.

instructies

1 Begrijp dat OCD is een symptoom van een dieper probleem. OCD is een angststoornis, en uw angst is wat voedt je OCD gedrag. Totdat je genezen wat is het besturen van de onderliggende angst, gaat u niet in staat zijn om de OCD gedrag te stoppen. Het beste wat je kunt doen is het minimaliseren van de gevolgen van het OCD gedrag terwijl u aan het genezen van de onderliggende oorzaak.

2 Druk uw onderliggende woede. Veel mensen met OCS hebben veel onderdrukte woede. Omdat woede zelf moet uitdrukken, de onderdrukte woede draait op de persoon in de vorm van angst. Als u wilt dat de effecten van OCD een minimum te beperken, start het doen van wat anger management oefeningen. Ontdek waarom je woede hebt onderdrukt en leren hoe het te uiten op een veilige manier. Als je je woede te uiten, zul je minder angst, die op hun beurt, zullen de effecten van uw OCD symptomen te minimaliseren ervaren.

3 Praktijk diepe ademhaling. Wanneer je angstig, je ademhaling wordt meer oppervlakkig. Diep ademhalen bestrijdt dit proces en kan het niveau van uw angst te verminderen. Hoe meer je kunt uw angst door diepe ademhaling en andere positieve coping-instrumenten te beheren, hoe beter je in staat zal zijn om de effecten van OCD te minimaliseren.

4 Identificeer de OCD gedragingen die de meeste onaangepast zijn. Als je gaat proberen om de effecten van uw OCD symptomen te minimaliseren, identificeren van de degenen die het meest hinderlijk voor u en mensen om je heen zijn. Focus op het veranderen van de meest onaangepaste OCD gedrag eerste.

5 Brainstorm meer adaptieve manieren om je angst behoeften te voldoen. De reden waarom je doet het OCD gedrag is dat zij uw angst te verminderen. Denk na over andere manieren waarop u uw angst niveau kan verminderen zonder deel te nemen aan uw meest onaangepaste OCD rituelen.

6 Verminder de ernst van sommige OCD gedrag. Bijvoorbeeld, als je pennen hamsteren, vraag jezelf af of je kunt krijgen door met één minder pen in je tas. Probeer dan een week vermindering van het aantal pennen in je tas voor een totdat je een meer hanteerbaar aantal te bereiken.

7 Maak het uzelf gemakkelijk met uw OCD rituelen langzaam. Soms proberen een OCD ritueel resultaten uit te spenen in nog meer angst, waardoor andere OCD symptomen te spinnen uit de hand. Erkennen dat het enige tijd kan duren voordat de effecten van OCD uw leven te minimaliseren. Als u het gevoel van de angst gebouw, geef jezelf toestemming om deel te nemen in uw OCD rituelen, terwijl het vieren van alle vooruitgang die je maakt als je gaat.

Hints

  • Een goede therapeut kan laten zien hoe je de effecten van OCD te minimaliseren en helpen u genezen van de onderliggende angst dat is het besturen van de OCS symptomen.
  • Yoga en meditatie zijn prachtige manieren om te leren hoe om aanwezig te blijven en te kalmeren uw angst. Denk aan de integratie van yoga en meditatie in je dagelijkse routine te helpen de gevolgen van OCS in je leven te minimaliseren.
  • Probeer niet om uw OCD rituelen te stoppen zonder dat andere coping-mechanismen op zijn plaats eerste. De OCD rituelen coping-mechanismen die helpen je de onderliggende angst te beheren. Als je de rituelen te verwijderen, zult u zeer angstig worden en lopen het risico van het hebben van een psychotische episode.