Hoe de geest voor te bereiden in Martial Arts

Hoe de geest voor te bereiden in Martial Arts


De late beroemde martial artist en bedenker van de Jeet Kune Do stijl, Bruce Lee, zei ooit: "Het bezit van alles begint in de geest." Meester Lee het belang van mentale en spirituele training sterk gepleit als gelijk aan die van de fysieke training. De martial arts zijn een ambacht van de geest zo veel als van het lichaam. Het hebben van een goed gecentreerde mentale toestand kan alleen maar versterken het succes van een individu in de vechtsporten als een sport en het vergroten van de effectiviteit van zijn zelfverdediging technieken.

instructies

1 Doe de dingen voor jezelf, niet voor anderen. Wanneer je voelt dat je om anderen te imponeren je focus is niet gecentreerd, je ware gevoelens zijn niet aan het werk en je ware martial arts vaardigheden kunnen niet worden uitgedrukt.

2 Train jezelf geestelijk uit te breiden, mentaal en fysiek. De echte training komt van leren om de emoties die het gevolg zijn van onze levenservaringen te trainen. De discipline van de geest is van vitaal belang om steeds fysiek gedisciplineerd en ervaren.

3 Train om beter uw leven en alles wat het te bieden heeft. Elke keer als we trainen, we onszelf leren hoe tot dag van het leven te overwinnen tot dag problemen. Om mensen te kwetsen is gemakkelijk te begrijpen het leven is hard.

4 Focus op de ontwikkeling van het voornemen en techniek. De geest is het wapen, en het moet het lichaam, niet andersom te controleren. Als je hebt geen controle over je geest en ziel, je hebt geen controle over je lichaam.

5 Wees proactief, niet reactief. Denk niet over wat er gaat gebeuren, voelen wat er gebeurt. Wie ziet er kan alleen maar zien, hij die kan alleen maar beter zichzelf voelt.

6 Bestudeer meditatietechnieken, zodat je kunt leren om zich te concentreren. Concentratie is mind conceptie, geest acceptatie en geest applicatie. Gebruik deze tools om je geest te trainen om een ​​stap voor je tegenstander te blijven door te anticiperen op zijn volgende zet, verwerken, en beslissen uw reactie in een fractie van een seconde.

7 Keur de mentaliteit als je de trein van denken als u of uw geliefde het punt staat te sterven, anders wordt uw reactie is zinloos en nutteloos. Het trainen van je geest om echte gevaar zal natuurlijk leiden tot meer kracht en nauwkeurigheid in uw bewegingen te visualiseren.

Hints

  • Onderzoek de filosofie achter de verschillende stijlen van de martial arts te vinden die het beste past voor u te vinden.
  • Zoekt de ervaringen van de martial arts meesters en teken op hun spiritueel advies evenals hun fysieke training deskundigheid.