Hoe de Gear mechanisme op een mountainbike Bevestig

Hoe de Gear mechanisme op een mountainbike Bevestig


Mountainbiken is een intense en gevaarlijke sport, zowel voor u en uw fiets. Vanwege de aard van de sport, renners en fietsen zijn vaak onderworpen aan een aantal kleine ongevallen over de duur van een rit, zijn zo bepaalde delen van de fiets gebouwd, zodat ze gemakkelijk kunnen worden vervangen. Een van deze delen is de derailleur hanger, waarbij de achterste derailleur of tandwielmechanisme, op de fiets houdt. De hanger is ontworpen om te buigen en te breken voordat de derailleur zelf. Als uw derailleurpat heeft gebroken, of los van de derailleur van de fiets, tijd en geld besparen door het opnieuw bevestigen van de versnelling mechanisme thuis, in plaats van het nemen van uw fiets naar de winkel.

instructies

1 Zet uw fiets in een werk staan ​​als je er een beschikbaar is, omdat dit zal de derailleur en hanger gemakkelijker te bereiken. Als u niet beschikt over een stand hebben, gewoon prop de fiets op de standaard, of zet hem ondersteboven op zijn stuur en zetel.

2 Gebruik een inbussleutel, meestal 5 mm of 6 mm in grootte, om het kapotte gedeelte van de derailleur hanger uit de derailleur te verwijderen. U kunt de afgebroken stuk weggooien of recyclen; meest derailleur hangers zijn gemaakt van aluminium.

3 Verwijder het tweede stuk van kapotte derailleur hanger uit het frame met behulp van een inbussleutel of een combinatie moersleutel, afhankelijk van de hanger van uw fiets.

4 Bevestig de nieuwe derailleur hanger aan het frame van uw mountainbike met behulp van een inbussleutel of een combinatie moersleutel en een nieuwe derailleur stokschroef. Draai de bout een kwartslag draaien verleden strak om ervoor te zorgen dat het niet los komen, terwijl je rijdt.

5 Gebruik een inbussleutel om uw derailleur hechten aan de nieuwe derailleur hanger. Net als de derailleur hanger bout, draai de derailleur bout een kwart slag verleden strak om een ​​veilige pasvorm. Dit zorgt er ook voor dat de derailleur zal line-up correct met het tandwiel cassette op het achterwiel van de fiets.

6 Neem de fiets voor een testrit om zeker te zijn van de derailleur goed werkt. Als uw fiets niet goed is aan het verschuiven, past u de stelschroef van de rechter shifter tot de derailleur naar behoren werkt door het verdraaien van de stelschroef met de klok mee (op de kabel te scherpen als de fiets verschuift meer dan één toestel per keer) of naar links (los de kabel als de fiets helemaal niet verschuiven).