Hoe de Drug Zyrtec gebruiken

Zyrtec is een merknaam voor de generieke medicijnen cetirizine. Het is een medicijn voor allergieƫn voorgeschreven, verkoudheid en hooikoorts. Net als veel andere geneesmiddelen in dezelfde categorie, Zyrtec werkt om de hoeveelheid natuurlijke histamine dat zich ophoopt in het lichaam te verminderen. Wanneer histamine opbouwt, produceert bepaalde symptomen die vaak worden toegeschreven aan deze ziekten zoals jeuk huid, loopneus en tranende ogen. Echter, Zyrtec is vaak een voorkeur medicatie, omdat het niet-verdovend.

instructies

1 Maak een afspraak met de arts om te bepalen of Zyrtec is de juiste medicatie voor u. Gebruik een arts die bekend is met uw medische geschiedenis of degene die de juiste pretesting doet voor het voorschrijven van het medicijn.

2 Let op diverse verplichtingen van de drug. Zytec wordt niet aanbevolen voor mensen met nier- of leverproblemen of voor vrouwen die zwanger zijn of die van plan zijn zwanger te worden tijdens het gebruik van de drug. Ook de medicatie is onverstandig voor vrouwen die borstvoeding geven, omdat de effecten van de drug aan het kind door middel van de moedermelk kan worden doorgegeven.

3 Maak jezelf bewust van de interactie problemen van het geneesmiddel. Zyrtec kan de reactie van bepaalde soorten drugs, zoals die voor de aanvallen voorgeschreven om de spieren te ontspannen, om de pijn te doden of om te helpen in slaap te verhogen. Het is ook niet aan te raden voor degenen die anti-angst medicijnen of een vorm van psychiatrische medicatie. Geen alcohol met het geneesmiddel omdat het versterkt het effect van de medicatie.

4 Bereid je voor op de drug typische bijwerkingen zoals constipatie, slaperigheid, droge mond, hoofdpijn en misselijkheid. Meld eventuele uitgebreid ervaringen van een van die symptomen.

5 Kijk voor minder-typische bijwerkingen, zoals angst, depressie, duizeligheid, vermoeidheid, onvermogen om helder te denken, rusteloosheid, vertraagd reactievermogen, keelpijn, tremoren en onverklaarbare hoest. Bel uw arts en maak hem bewust van de problemen, zodat hij kan de medicatie aan te passen als dat nodig is.

6 Ga naar de eerste hulp als u een van deze gevaarlijke bijwerkingen: wazig zien, moeite met ademhalen, netelroos, onregelmatige hartslag, huiduitslag, onverklaarbare zwelling in de mond of keel, slapeloosheid, het behoud urine, braken of gele verkleuring van de huid of ogen . Rijd niet of het bedienen van zware of gevaarlijke apparatuur terwijl onder de invloed van Zyrtec.

7 Bepaal de aard van Zyrtec voorgeschreven en volg advies van de dokter, zoals vermeld op het etiket. De medicatie wordt geleverd in een standaard pil, een kauwtablet en een vloeistof 5 en 10 mg doses. Kauwtabletten moet worden gekauwd alvorens door te slikken, omdat het slikken van een tablet in zijn geheel zou de effectiviteit ervan te ontkrachten. Vloeibare medicijnen komen meestal met een speciaal meetinstrument om er zeker van een overdosis vindt niet plaats. In het algemeen kan Zyrtec worden ingenomen met of zonder voedsel; echter, kan uw arts een of het ander te adviseren.

8 Bewaar het geneesmiddel bij normale kamertemperatuur. Houd het uit de buurt van extreme kou of hitte.

9 Meld een overdosis aan de Poison Control Center 1 (800) 222-1222 als je niet naar een meldkamer snel kan krijgen. Anders is er zo snel mogelijk.

Hints

  • De drug is op zijn hoogtepunt punt binnen een paar uur na het nemen van het. De effecten kunnen zo lang als 28 tot 30 uur. Voor meer informatie over het geneesmiddel, raadpleeg de Physician's Desk Reference of raadpleeg de websites hieronder vermeld.
  • Heeft voorgeschreven geneesmiddel een andere persoon niet nemen. Het kan gevaarlijke effecten veroorzaken of zelfs dodelijk zijn in extreme gevallen. Geen extra doseringen van medicijn niet of uitbreiding van het gebruik van het middel boven de aanbevolen tijd. Heeft geen dubbele dosis als u vergeet om de medicatie in te nemen. Wacht maar tot de tijd voor de volgende dosis.