Hoe de drie fasen van Heat Illness Assess

Hoe de drie fasen van Heat Illness Assess


Warmte-gerelateerde ziekten bestaat uit drie fasen, variërend van relatief mild tot levensbedreigend: warmte krampen, hitte-uitputting en zonnesteek, respectievelijk. Herkennen en symptomen te behandelen zo spoedig mogelijk, in het bijzonder voor eerdere fasen ontwikkelen tot een zonnesteek. Deze richtlijnen volgen aanbevelingen van het Amerikaanse Rode Kruis en het Center for Disease Control.

instructies

warmte Krampen

1 Controleer of er een kramp in de beenspieren of de buik.

2 Vraag de persoon of hij of zij moe voelt, heeft een hoofdpijn of voelt zich misselijk of duizelig.

3 Kijk voor zware transpiratie.

4 Ga door naar de volgende sectie om te beoordelen voor warmte-uitputting. Anders traktatie persoon voor warmte krampen (zie "Behandel Heat Cramps," onder Verwante eHows).

Oververhitting

5 Kijk naar de huid van de persoon voor een bleke kleur en voelt het voor vochtigheid.

6 Controleer voor een zwak, maar verhoogde hartslag.

7 Kijk uit voor braken.

8 Ga verder op volgende sectie om te beoordelen voor een zonnesteek. Zo niet, behandel voor warmte-uitputting (zie "Behandel Zonnesteek," onder Verwante eHows).

Zonnesteek

9 Observeer het gedrag en het temperament van de persoon. Als hij of zij lijkt gedesoriënteerd of handelt uit karakter of de uitstalling van een vreemde persoonlijkheid, verdachte zonnesteek en meteen te behandelen.

10 Neem de temperatuur van de persoon. Als meer dan 104 graden F, behandel onmiddellijk voor een zonnesteek.

11 Kijk naar en voel de huid van de persoon: Is het warm en rood? Als dat zo is, vermoedt dat een zonnesteek en meteen te behandelen.

12 Controleer het hart van de persoon en ademhaling. Als een van beide is verhoogd, verdacht zonnesteek en onmiddellijk te behandelen (zie "Behandel Zonnesteek," onder Verwante eHows).

Hints

  • Zonnesteek is buitengewoon ernstig. Raadpleeg een arts meteen, terwijl u probeert om de persoon af te koelen.
  • Heat ziekte komt voor bij hoge temperaturen (95 graden F of hoger) en vochtigheid en tijdens zweet-inducerende activiteiten die worden uitgevoerd in de zon of tijdens de heetste uren van de dag. In dergelijke omstandigheden, op de uitkijk voor de bovenstaande drie stadia van de ziekte door hitte.
  • Als de symptomen aanhouden of als u specifieke medische aandoeningen of problemen, raden wij u aan contact op met een arts. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.