Hoe de diagnose Ringworm

Ringworm is niet echt een worm, maar een schimmelinfectie genaamd mot die de huid infecteert. Het is besmettelijk en verspreidt zich van de ene kant ongewassen (die eerder gekrast de ringworm) naar een andere. De schimmel is bij kinderen maar kunnen in volwassenen. Het is te genezen met over-the-counter drugs. U moet eerst de juiste ringworm diagnosticeren, maar voordat je het kan genezen.

instructies

1 Kijk goed naar puistjes op andere dan de nominale plaatsen. Ringworms eerst aanwezig als een puistje-achtige huidirritatie. Als je er een hebt en zijn niet gevoelig voor het lichaam acne, lees dan verder.

2 Verwacht ontlading. Het puistje zal blister en vervolgens ademen met een ontlading die helder of wit zal zijn. Nadat het evolueert van een puistje, zal waar ringworm een ​​afgeronde stukje huid. Ofwel het getroffen gebied zal schilferen met dode huid of het op een scalelike verschijning zal nemen. Het zal jeuken in dit stadium.

3 Kijk uit voor ontsteking. Het gebied zal opzwellen, gevoelig geworden zijn aan te raken en rood in uiterlijk. Inmiddels is de jeuk zal intensiveren. Je moet niet krabben, want dit is hoe de schimmelinfectie wordt verspreid.

4 Bereid je voor op haaruitval. Ringworm in de baard, op de hoofdhuid of ergens anders op het lichaam dat bevat haar zal het uit te roeien. Kale plekken met een geringde, verhoogde patch in plaats van het haar zijn kenmerkend ringworm.

5 Controleer uw nagels. Krassen op de ringworm kan de groei onder de nagels veroorzaken. Kijk voor nagels die dikker is dan gebruikelijk, maar broos zijn. Zij kunnen ook geel van kleur.

6 Treat thuis of zie je huisarts. De apotheker kan u naar een over-the-counter medicatie gebruikt voor ringworm behandeling. Als u besluit om een ​​arts te zien, zal hij of zij uw ringworm diagnosticeren visueel voordat verdere tests. De arts kan dan voorschrijven een krachtiger geneesmiddel de schimmel genezen.

Hints

  • Laat vier weken voor een succesvolle behandeling van uw ringworm. Houd krassen tot een minimum. Anders, was uw handen na krabben.
  • Was uw handen na het aanraken van en de behandeling van uw verdachte ringworm. Bedekken met loszittende gaas als uitgaan in het openbaar om besmetting van een andere persoon te voorkomen. Indien de vermoedelijke ringworm reageert niet op over-the-counter behandeling, naar een dokter. Het kan iets anders dan ringworm zijn. De infectie kan ook bestand tegen de topische behandelingen. In dat geval wordt een recept pil behandeling.