Hoe de Colon met Natural Foods Cleanse

Hoe de Colon met Natural Foods Cleanse


Het is niet moeilijk om grondig reinigen van het spijsverteringskanaal met eenvoudige, volle granen, fruit en groenten. Deze stappen schetsen een zuivering programma dat geen vasten of het nemen van extra supplementen met zich meebrengt. Zorg ervoor dat u de stappen exact te volgen, en geen ander voedsel, vooral vlees, suiker of zuivelproducten voor maximale resultaten niet verbruikt.

instructies

Voorjaars-schoonmaak

1 Voordat u begint met het reinigen, neem de tijd om schoon uit de kasten en koelkast. Gooi geen junk food, of voedingsmiddelen die kunnen verleiden om 'vals te spelen. " De aankoop van de ingrediënten op de lijst van tevoren opgenomen. Als biologisch beschikbaar is, altijd kiezen voor biologische groenten en fruit ten opzichte van conventionele.

2 Voor de komende vijf dagen beginnen elke ochtend met een verse groene appel en een glas psyllium gemengd met acht liter water. Voor de lunch, hebben een groene salade met gesneden komkommers, wortelen en / of selderij. Top met balsamico azijn en olijfolie. Gebruik geen andere dressing niet gebruiken.

Voor het diner hebben een kopje gestoomde bruine rijst of wilde rijst samen met een medley van gestoomde broccoli, bloemkool en wortelen. Drink veel gezuiverd water met schijfjes citroen gedurende de dag. Citroen helpt om het spijsverteringskanaal te reinigen en los slijm opbouw. Heeft u nog een glas psyllium kaf en acht liter water voor het slapengaan.

3 Naar aanleiding van de vijfdaagse reinigen, het gemak terug in een "normale" dieet. Eet geen vlees of zuivelproducten de dag na het reinigen, omdat ze moeilijker te verteren. Voor het ontbijt, probeer dan een kom havermout of crème van tarwe. Voor de lunch, hebben een aantal volkoren pasta met de tuin salade. Voor het diner, voeg wat wortelgroenten zoals aardappelen, yams of rapen, samen met de bruine rijst en gestoomde groenten. Doorgaan met veel water te drinken gedurende de dag.

4 Om het spijsverteringskanaal schoon en regelmatig te houden, blijven de psylliumvezels één- of tweemaal daags te nemen. Zodra een normale voeding wordt hervat, zorg ervoor dat u veel verse groenten en fruit bevatten elke dag. Citroenen ook een goedkope aanvulling op de voeding, die helpen om de spijsvertering en steun stimuleren houden het spijsverteringskanaal schoon. Dit reinigen is veilig en zacht genoeg om te gebruiken gedurende het hele jaar. Dr Elson Haas beveelt seizoensgebonden reiniging; eenmaal in de herfst, winter, lente en zomer.

Hints

  • Eet alleen tot tevreden. Niet alleen zal dit helpen om succes met deze reiniging te garanderen, maar het zal helpen om discipline te ontwikkelen ten opzichte van reguliere eetgewoonten. En, hoewel het wordt aanbevolen om water te drinken gedurende de hele dag, terwijl op het reinigen, moet u doorgaan met regelmatig water te drinken. Als vuistregel, moet iemand 1/2 van hun gewicht te drinken in ounces van gezuiverd water per dag. Bijvoorbeeld, een 120-pond vrouw heeft ongeveer 60 liter water per dag.
  • Raadpleeg altijd uw arts of gezondheidszorg beoefenaar voor het begin van dit of een dieet programma. Als u het nemen van supplementen of medicijnen, moet je ze niet staken tijdens het reinigen, tenzij voorgeschreven door uw arts.