Hoe de calorieën verbrand in een Workout Bereken

Hoe de calorieën verbrand in een Workout Bereken


Lichaamsbeweging is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Als je wilt afvallen, kan de oefening helpen bij het proces te versnellen. Als u probeert om uw huidige gewicht te behouden, zal oefening je meer flexibiliteit met uw dieet. Weten hoe je de hoeveelheid calorieën die je verbrandt tijdens de training berekenen kan van pas komen bij het tellen van calorieën. Je hoeft niet naar een wiskunde wizard om het aantal verbrande calorieën te berekenen, omdat uw computer het meeste werk voor u zal doen. Een tijdschrift kan u helpen bijhouden van de totale calorieën je branden in de loop van uw dieet.

instructies

1 Weeg jezelf. Sommige online calculators zal vereisen dat u de input van uw gewicht, lengte, leeftijd en geslacht.

2 Schrijf op wat voor soort oefening je deed tijdens de training, met inbegrip van de intensiteit en duur. Meet de intensiteit van de uitoefening door het meten van het algemene gevoel van moeilijkheid. Lichtintensiteit gelijk gemakkelijke oefening, zoals stretching. Matige intensiteit is gelijk aan milde maar enigszins zware lichamelijke inspanning, zoals het gebruik van een elliptische trainer of een roeimachine. Hoge intensiteit gelijk hard, zware lichamelijke inspanning, zoals hardlopen, fietsen of kickboksen.

3 Zoek een online rekenmachine die de calorieën verbrand voor lichaamsbeweging berekent. Sommige calorie calculators zal u vragen om input meer gedetailleerde informatie dan anderen. Het resultaat is echter altijd een schatting omdat andere factoren, zoals metabolisme, exacte trainingsintensiteit en hartslag een rol spelen bij het op calorie branden.

4 Kies het type van de oefening uit de lijst op de website.

5 Input alle informatie die wordt gevraagd. Klik op "Verzenden" en wacht tot het totale aantal verbrande calorieën te verschijnen. Noteer de totale calorieën in je dagboek.

6 Herhaal dit voor alle andere oefeningen uitgevoerd.

7 Voeg de calorieën voor elke oefening tot de geschatte totale hoeveelheid verbrande calorieën tijdens uw training te krijgen en log in je dagboek.