Hoe de Body for Workout Maatregel

Of je probeert om gewicht te verliezen of spiermassa op te bouwen, waarin op een nieuwe workout regime is zowel spannend en zenuwslopend. Een belangrijk element van een succesvolle workout plan is het bijhouden van uw vooruitgang. Het zien van tastbare resultaten zal de motivatie verhogen en je laten zien ook hoe je harde werk heeft geleid tot succes. Het meten van de verschillende gebieden van het lichaam tijdens je workout missie een geweldige manier om je prestaties te volgen.

instructies

1 Bereid een potlood en papier. Noteer de datum op uw papier en vervolgens alle van de metingen die u aflegt.

2 Wikkel je meetlint rond het breedste deel van je nek. Dit gebied is meestal gelijk ten opzichte van Apple van de Adam.

3 Plaats uw voeten op schouderbreedte uit elkaar en vraag een vriend om de afstand van de rechter schouder te meten aan uw linker schouder. Meet alleen in de voorste en wel vanaf het hoogste gedeelte van de arm.

4 Herhaal dezelfde meting opnieuw, maar deze keer alleen te meten aan de goede kant van je borst naar links (van oksel tot oksel).

5 Meet de afstand rond het breedste deel van je arm tussen de elleboog en de schouder. Om dit te doen, wikkel het meetlint rond de arm.

6 Wikkel het meetlint rond je taille bij de navel lijn.

7 Meet het breedste deel van je heupen door het verpakken van de tape rond de heupen en billen.

8 Wikkel het meetlint rond de dij, direct onder de lies.

9 Wikkel het meetlint rond het breedste deel van je kuitspier (on-gebogen, voeten plat op de grond).

10 Vraag een vriend om u te helpen een gebied dat is te moeilijk te meten voor je te doen op uw eigen (zoals uw schouders).

11 Herhaal de meting bij standaard intervallen (eenmaal per week, bijvoorbeeld) gedurende de training regime om de veranderingen te volgen.

Hints

  • Neem uw metingen op hetzelfde tijdstip elke week of maand om nauwkeurig bijhouden van uw vooruitgang.