Hoe de behandeling van multiple sclerose met behulp van Edgar Cayce's Protocal

Er zijn honderden behandelingen die beweren dat mensen met Multiple Sclerose te helpen. Het is moeilijk voor de nieuw gediagnosticeerde MS-patiënt om te weten waar te beginnen. De meeste mensen nemen de conventionele geneeskunde is hun enige optie bij de behandeling van MS Maar dat is niet het geval. Veel niet-conventionele behandelingen, zoals Edgar Cayce Protocal, even, en vaak effectiever dan hun conventionele tegenhangers

instructies

1 Onderzoek uw Spiritual and Mental Attitudes. Edgar Cayce leerde Multiple Sclerose patiënten te geloven dat hun ziekte werd een ziel les ontvouwen.

2 Verwacht met heel je hart en ziel zult u genezen worden. Die van de patiënten Cayce's die de houding dat zij zouden worden genezen nam, deed in feite ervaring genezing.

3 Practice Applied Spiritualiteit. Edgar Cayce leerde zijn MS-patiënten om te gaan uit van hun manier vriendelijk, behulpzaam en zorgzaam voor anderen te zijn. Hij geloofde soort acties geholpen om een ​​liefdevolle en het geven van houding, die genezing hielp bevorderen.

4 Heeft u een doel in het leven. Vrijwilliger. Zorg voor anderen. Doe iets. Het opgeven en wachten voor arbeidsongeschiktheid in te stellen is het ergste wat je kunt doen.

5 Wijzig uw dieet. Edgar Cayce adviseerde zijn MS-patiënten te worden meestal eet verse groenten en fruit, alleen vis, gevogelte of lamsvlees als vlees te eten, en om iets te kunstmatig, gefrituurd of verwerkt te voorkomen. Hij stelde ook voor patiënten met multipele sclerose eet veel wortelen, en zo nu en dan strooi unflavored gelatine dan geraspte groenten.

6 Gebruik natte cel batterij Therapy. Cayce bepleit natte cel batterij therapie met behulp van specifieke oplossingen voor hun vibrerende principes. Hij suggereerde goud chloride als de primaire oplossing en jodium, zilvernitraat en kamfer als secundaire oplossingen.

Hints

  • Meditatie is vaak een goede manier om stress te verminderen en het bevorderen van een gevoel van goede wil.
  • Lees etiketten van voedingsmiddelen, worden additieven vaak verborgen.
  • Besteed aandacht aan goede voeding.
  • Sta niet toe dat andere mensen negatieve ideeën van de alternatieve geneeskunde ontmoedigen. Doe je eigen onderzoek en maak je eigen beslissingen.