Hoe de behandeling van het syndroom van Down Met Fysiotherapie

Hoe de behandeling van het syndroom van Down Met Fysiotherapie


Fysiotherapie kan worden gebruikt voor de behandeling Downsyndroom kinderen, vooral op latere leeftijd, wanneer de basisvaardigheden al geleerd. Omdat er verschillende niveaus van de ernst van de symptomen van het syndroom van Down, kan een vroege overleg met een fysiotherapeut kan u helpen te bepalen wanneer de slag te gaan en wat voor soort therapie nodig is om het beste helpen uw kind. Lees verder voor meer informatie over hoe de behandeling van het syndroom van Down met fysiotherapie te leren.

instructies

1 Gebruik fysiotherapie om een kind te leren om te bewegen, zitten en lopen goed. Het syndroom van Down kinderen leren om later te lopen dan andere kinderen en het helpen ontwikkelen van spierkracht en coördinatie om het proces gemakkelijker te maken nodig hebben. Zitten, dan rollen en springen of klimmen vereisen ook de praktijk door middel van speciale oefeningen die een fysiotherapeut in het bijzonder kunnen ontwerpen.

2 Praat met een fysiotherapeut als uw kind heeft problemen zitten en hield zijn hoofd rechtop. Dit kan een zwakke bovenste rug te geven en vereisen een speciale behandeling door ofwel een arts (een operatie kan nodig zijn in extreme gevallen) of een fysiotherapeut die u kan helpen het kind te werken om de nekspieren te versterken.

3 Gebruik fysieke therapie voor de behandeling van ligamentous laksheid, een aandoening waarbij de gewrichten zijn zo los dat een kind heeft problemen met lopen, staan ​​of niet behoorlijk in evenwicht. Een fysiotherapeut kan helpen compenseren voor losse gewrichten door het helpen van een kind zich beter ontwikkelen spierkracht en balans.

4 Praat met een fysiotherapeut als uw kind heeft hulp nodig raffinage vaardigheden later in het leven. Terwijl een ouder kind in staat zijn om te lopen, staan ​​en naar behoren te zitten, kunnen ze problemen met de houding, die op hun beurt leiden tot kunnen rugpijn, verdraaide benen of knie problemen. Fysiotherapie kan helpen kinderen gewoontes te veranderen en opnieuw leren technieken en houdingen.

5 Maak de uitoefening van een deel van het dagelijks leven. Een therapeut zal u helpen te leren welke activiteiten het beste om fysieke kracht en mogelijkheden van uw kind te verbeteren. Als een kind ouder wordt, een therapeut steeds meer een consultant, het onderwijzen van de ouders van de juiste oefeningen voor de kinderen om te presteren thuis tussen de therapiesessies.

Hints

  • ziektekostenverzekering van uw kind moet betrekking hebben op fysiotherapie, ongeacht de leeftijd van uw kind. Als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van financiering om de therapie te dekken, veel klinieken bieden speciale korting groepstherapie sessies die ook nuttig kan zijn als het gaat om verbetering van de sociale vaardigheden van uw kind.
  • Wees geduldig. Het kan maanden duren om elke vorm van vooruitgang zien, hoewel de meest voor de hand liggende verschillen subtiel en alleen opviel toen artsen testen spierkracht of coördinatie kunnen zijn.