Hoe de behandeling van een Sinus Koude

Hoe de behandeling van een Sinus Koude


Een sinus koud kan irriterend en ongemakkelijk. Aangezien sinus verkoudheid zijn zeer besmettelijk, wilt u uw interacties te beperken met de buitenwereld en breng veel tijd in bed, terwijl je ziek bent. Indien onbehandeld, kan een sinus koude ontwikkelen tot andere gezondheidsproblemen, met inbegrip van een sinus-infectie of sinusitis. Om te voorkomen dat nieuwe ziekten uit ontwikkelingslanden, moet u een aantal eenvoudige stappen om de behandeling van een sinus verkoudheid te volgen.

instructies

1 Geef jezelf een stoombehandeling om sinus congestie te verlichten. Kook een pot van water en adem de stoom creëert. Voor extra helende kracht, probeer het toevoegen van etherische oliën of gedroogde kruiden, zoals kamille, eucalyptus en pepermunt, aan het water als het kookt.

2 Bereid een healing kom kippensoep. Het klinkt misschien als een fabeltje ', maar good old kippensoep is rijk aan een aminozuur bekend als cysteïne. Probeer het maken van uw eigen kippensoep in plaats van een blik merk, en zorg ervoor dat u veel toevoegen van kruiden en pepers te helpen duidelijk uw sinussen.

3 Zorg voor voldoende voedende slaap. Laat natuurlijke afweersysteem van uw lichaam om haar kant om u te helpen herstellen van een sinus verkoudheid te doen. Beperk je aan het bed voor enkele dagen, terwijl je kippensoep te eten en te beheren medicijnen.

4 Maak sanitatie een prioriteit. Een sinus koude zal het afweersysteem van het lichaam in gevaar brengen, waardoor je kwetsbaar voor andere virussen of infecties. Was uw handen met water en zeep en de hele dag om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

5 Drink veel flessen of gezuiverd water gedurende de dag. Experts raden het drinken van minstens 8 glazen per dag, terwijl die lijden aan een sinus verkoudheid. Water zal helpen om slijm los te maken en te verlichten sinus congestie.

6 Neem een decongestivum medicijnen te helpen verlichten sinus pijn en druk. Hoewel deze medicijnen de oorzaak van uw sinus koude zal niet aan te pakken, zullen ze helpen om de pijnlijke symptomen te beteugelen, terwijl je lichaam herstelt. Sommige decongestivum geneesmiddelen kunnen slaperigheid, duizeligheid of maagklachten veroorzaken, dus zorg ervoor dat de waarschuwing etiketten te lezen.

7 Prijzen tijdelijke verlichting van sinus congesties met behulp van een decongestivum neusspray. Verschillende soorten sprays zijn, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Neussprays kunnen omvatten antihistaminica en corticosteroïden voor de behandeling van de symptomen te helpen.

Hints

  • Terwijl neussprays kunnen helpen bestrijden sinus congestie, kunnen ze ook tot problemen sinus bij gebruik van meer dan 3 opeenvolgende dagen.
  • Gebruik geen zuivelproducten niet te consumeren tijdens een poging om de behandeling van een sinus verkoudheid. Melk, kaas en ijs kan bijdragen aan slijm opbouw, waardoor er meer sinus congestie en ongemak.