Hoe de behandeling van diarree met Home Remedies

Hoe de behandeling van diarree met Home Remedies


Het hebben van diarree is niet alleen ongemakkelijk, maar kan ook een ongemak voor u. Het gaan naar de badkamer ook vaak als gevolg van diarree, vooral op het werk is zeer pijnlijk. Diarree kan worden behandeld met natuurlijke huismiddeltjes. Lees verder, en je zal een aantal nuttige home remedies om uw diarree te behandelen krijgen.

instructies

1 Drink veel vocht. Als u diarree, drink veel vocht, om het vocht dat je verloren te vervangen. Als u niet de vloeistoffen te vervangen, zal u lijdt aan ernstige uitdroging. Het drinken van Gatorade of andere sportdrank, is ideaal voor de vervanging van verloren mineralen en vitaminen. Als de diarree lijkt erger te worden na 1 of 2 dagen, is het tijd om uw arts te zien.

2 Drink vruchtensap om diarree te verlichten. Vruchtensappen zoals wortelsap is zeer geschikt voor de behandeling van diarree en het krijgen van u weer op de rails. Was een paar wortelen, schraap ze, slice en mix. Knijp een stukje citroen in de wortelsap, voeg genoeg suiker te zoeten naar uw smaak. Drink een kopje 3 keer per dag. Voor jonge kinderen kun je koken en pureer de wortel plaats. Het is goed voor de behandeling van diarree en aanvullen van het lichaam, met de verloren vitaminen en mineralen.

3 Gebruik knoflook diarree genezen. Knoflook is een ander groot huis remedie voor de behandeling van diarree. Knoflook kan enigszins worden gekookt, rauw gegeten (voor wie de smaak kan staan), of gemaakt in de vorm van een thee. Als u liever het maken van een thee, kun je honing of suiker te gebruiken om een ​​dag te zoeten en minstens 3 keer drinken.

4 Gebruik gember als diarree behandeling. Gember is een effectieve methode voor het behandelen van diarree. Gember kan worden gevonden in supermarkten en reformwinkels. Wassen, schillen en ofwel rooster of snijd een stukje gember. Voeg de gember aan kokend water, laat het koken voor 1-2 minuten, zoeten en drinken 3 keer per dag. Als u geen verse gember hebben, de gepoederde ene is net zo effectief.

5 Eet yoghurt voor diarree. Het eten van yoghurt met actieve culturen zijn ook een goede huis remedie voor de behandeling van diarree. Wanneer u koopt yoghurt, op zoek naar degene die heeft, "levende culturen" en "Lactobacillus acidophilus," daarin. Sommige yoghurt niet hebben, levende culturen omdat ze zijn gepasteuriseerd, deze zal niet helpen je diarree.

Hints

  • Kokende rijst en het drinken van het water, wordt gezegd dat de behandeling van diarree.
  • Het eten van een appel, die bruin na het schillen is geworden, zal uw diarree te stoppen.
  • Eet rijpe bananen te helpen de behandeling van uw diarree.
  • Kinderen en ouderen zijn speciale aandacht moet worden gegeven tijdens een diarree-aanval.
  • Vermijd bepaalde voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, met uitzondering van yoghurt.