Hoe de behandeling van dermatitis en eczeem veroorzaakt door een slechte circulatie

Dermatitis en eczeem zijn niet-levensbedreigende aandoeningen die ervoor zorgen dat de huid ontstoken, rode, jeukende en geïrriteerd. Laesies kunnen ook worden weergegeven die kunnen uitbarsten en worden knapperig. Er zijn verschillende oorzaken voor dermatitis op de huid. Allergieën, reacties op irriterende stoffen, stress en erfelijkheid zijn allemaal mogelijke oorzaken. Maar een bepaald type dermatitis genoemd stasis dermatitis kan worden veroorzaakt door slechte doorbloeding en het algemeen in de benen. Wanneer dit het geval is, zijn er verschillende manieren om het te behandelen.

instructies

1 Breng crème. Er zijn verschillende crèmes die worden gebruikt voor algemene dermatitis. Een in het bijzonder is een hydrocortison crème. Dit helpt om de jeuk en irritatie herbeleven. Het toepassen van het goed na een douche zal helpen met absorptie.

2 Hef je benen. Onvoldoende bloedstroom naar het hart is de belangrijkste reden voor spataderen die ook een risicofactor voor dermatitis. Wanneer het verkeer in het gedrang komt, vocht zwembaden in de voeten en benen, waardoor de aderen te vergroten en kan ook leiden tot dermatitis symptomen. Een manier om dit te behandelen is door het houden van uw benen omhoog bij het zitten voor langere tijd.

3 Draag speciale sokken. Er zijn sokken die speciaal zijn ontworpen om druk op de huid die kunnen helpen bij de behandeling huidontsteking symptomen gebracht. Ze heten steunkousen en ze kunnen worden gedragen op de getroffen gebieden. U kunt ook gebruik maken van elastische bandage wraps ook.

4 Zet wat dressing. Plaats koele, natte dressing wraps op de getroffen gebieden. Deze kunnen helpen om infecties te houden en ook de huid te verzachten. Nadat je ze opstijgen, breng wat vaseline om verder te bevorderen zachtheid.

5 Houd het schoon. Houd het getroffen gebied zo schoon mogelijk. Ook draag kleding die zijn loszittende. Het dragen van strak zittende kleding kan de symptomen verergeren en ertoe leiden dat u ongemakkelijk.

6 Get some oefening. Is dat een slechte bloedsomloop is de oorzaak van de symptomen, kan de oefening helpen. Denk aan wandelen, fietsen, zwemmen, roeien en elliptische training.