Hoe de behandeling van Cystic Fibrosis met natuurlijke remedies

Natuurlijke remedies zijn een goede manier om de behandeling van Cystic Fibrosis. Hoewel er momenteel geen remedie voor Cystic Fibrosis er zijn manieren om op natuurlijke wijze verbeteren van de conditie en het verlichten van de symptomen. Hieronder vindt u de natuurlijke remedies die effectief in het helpen bij de behandeling van Cystic Fibrosis hebben bewezen.

instructies

1 Neem een Taurine supplement dagelijks. Taurine is een aminozuur dat nuttig is bij het verteren van vet. Dit helpt om de vertering van vetten, waaronder gezonde vetten (zoals vetzuren) verbeteren. Rond 30 mg Taurine voor elke 2,5 pond lichaamsgewicht.

2 Neem een Pancreasenzym supplement dagelijks. Patiënten met Cystic Fibrosis vaak onvoldoende pancreas functie. Pancreasenzymen meestal spijsvertering te verbeteren bij patiënten met Cystic Fibrosis. Deze behandeling heeft de neiging om vooral goed werkt om de vertering van vetten te verbeteren.

3 Neem een visolie supplement dagelijks. Visolie bevat EPA die helpt met de longfunctie bij patiënten met Cystic Fibrosis.