Hoe de been Developer op een Home Gym Gebruik

Hoe de been Developer op een Home Gym Gebruik

Hoewel je soms vindt squat stations op het hoger-end home gyms, een been ontwikkelaar - een centrale metalen staaf met twee gevoerde dwarsbalken, gemonteerd op een scharnier aan het eind van het gewicht bankje of stoel - komt veel vaker voor op de lage -end tot mid-range huis gyms. Been ontwikkelaars kunt u leg extensions en been krullen uit te voeren, met de nadruk op de quads en hamstrings respectievelijk. Hoewel er kleine variaties in de manier waarop het been ontwikkelaar verbindt elk huis sportschool gewicht stack, blijft de fundamentele proces voor het gebruik van het been ontwikkelaar hetzelfde.

Stap 1

Sluit de kabels van de home gym's - die afkomstig zijn van het gewicht stack - aan het been ontwikkelaar. Het exacte proces om dit te doen varieert sterk tussen de modellen van home gym. Hoewel de meeste single-station sportscholen vereisen dat u de kabels rond tussen de oefeningen te wisselen, kunnen sommige multi-station gyms een aparte poot station hebben - met zijn eigen vaste kabelverbindingen om het gewicht stack - die u toelaat om deze stap overslaan.

Stap 2

Doe leg extensions bij zitten aan de rand van het gewicht bank, naar buiten gericht. Plaats uw knieën over de bovenste dwarsbalk op het been ontwikkelaar, zet dan uw schenen achter de onderste lat. Strek je benen, swingende de lat tegen de weerstand van het gewicht stack; buig je benen weer, het verlagen van de bar, om een ​​herhaling te voltooien.

Stap 3

Voer been krullen staan ​​aan het einde van de gewichtsbank, met uitzicht op de bank. Plaats uw dijen tegen de bovenste dwarsbalk op het been ontwikkelaar, zet dan je kuiten in de voorkant van de onderste lat. Buig een been in een tijd, curling de lat tegen de weerstand van het huis sportschool. Voltooi de herhaling door het verlagen van de lat terug naar de startpositie. Zorg ervoor dat u hetzelfde aantal herhalingen te doen met elk been.

Tips

  • Voor algemene krachttraining, selecteer een gewicht dat je uitdaagt om acht tot 12 herhalingen met een goede vorm.
  • Sommige huis gyms gebruiken weerstand staven of stangen in plaats van gewicht stacks. Deze flexibele bars bieden steeds meer weerstand als u door het bereik van de motie, maar niet in strijd is van invloed op hoe je het been ontwikkelaar gebruiken. De algemene opzet en workout proces blijft hetzelfde.
  • Een paar thuis sportscholen hebben een luxe been ontwikkelaar, die een tweede bar uitsteekt recht uit het einde van de bank, ingesteld op een hoek van 90 graden aan de oorspronkelijke bar sport. Deze tweede bar heeft een enkele, gewatteerde lat en kunt u been krullen doen terwijl liggend. Stel de bank, zodat u de bedrukte zijde kunt liggen op de bank; stop je kuiten achter de gecapitonneerde lat op het "deluxe" bar en buig je knieën, curling het been ontwikkelaar met beide benen tegelijk.