Hoe de baby Belly Lose

De meeste moeders maken zich zorgen over gewichtstoename en het verlies na de zwangerschap, omdat ze willen dat de perfecte buik weer. Een verandering van levensstijl is opgetreden en zetten die in aanmerking is wat er zal maken of breken het verliezen van je baby buik. Het wegwerken van de baby buik werkt als het correct en consequent wordt uitgevoerd. Lees verder om te leren hoe de baby buik te verliezen.

instructies

1 Meet uw buik, dijen, armen en borst. Let op de metingen en leg ze op een veilige plek. Je zal niet kijken naar uw startpunt metingen opnieuw tot Stap 10.

2 Weeg jezelf en noteer het gewicht.

3 Stel uw doelen. Wees echt en eerlijk.

4 Zoek een dieet kunt u comfortabel toepassen op uw lichaam. Erachter te komen wat dieet werkt voor jou. Pick dat dieet en blijf erbij. Bespreek het dieet met uw arts.

5 Kies een oefening regime dat werkt voor u en uw baby en andere kinderen in uw familie ook. Een health club die uitstekende kinderopvang zorg of dagopvang biedt, is absoluut noodzakelijk. Je krijgt een pauze van je baby en je baby krijgt een pauze van je terwijl je oefenen.

6 Bespreek de oefening regime met uw arts. Vertel je instructeur wat uw arts adviseert en de doelen die je hebt ingesteld.

7 Werk ten minste drie keer per week. Vier tot vijf keer per week is veel beter. U kunt een stabiele drie dagen het werk te houden met twee dagen gewijd aan een speciale klasse, zoals spinnen of Pilates.

8 Blijf bij je dieet. Concentreer je op rauwe groenten meer dan fruit. Groenten zijn lager in koolhydraten en beter voor je lichaam. Vruchten hebben meer suiker.

9 Weeg jezelf een keer per week. Houd in gedachten dat de spier weegt meer dan vet, dus je zou niet zo veel gewicht ook al bent u trimmen naar beneden te verliezen.

10 Meet jezelf weer in zes weken. Merk het verschil in grootte. Wanneer u afgeslankt, zult u merken dat uw kleren zijn niet zo strak meer. Kijk op je buik om te bevestigen dat het vlakker, toner en nog veel meer aantrekkelijk. Lees uw vertrekpunt metingen en vergelijk uw huidige metingen.

11 Aan het werk en niet stoppen. Erken elke mijlpaal in uw programma. Vertel je vrienden, man en baby. Wees blij toen je vrienden merken ook.

Hints

  • Niet genoeg kan worden gezegd over het belang van borstvoeding. Keep it up zo lang als je kunt. Je buik zal toon en uw baby zal worden gezonder.
  • Denk aan het wijzigen van uw regime wanneer je een plateau bereikt.