Hoe dat te doen Opknoping Abdominale been liften

Hoe dat te doen Opknoping Abdominale been liften


Opknoping been liften zijn een effectieve oefening voor het richten van uw buikspieren tijdens het werken je hele kern. Deze oefening vereist bovenlichaam kracht om uw hangende lichaam te stabiliseren als je buikspieren bezig om uw uitgebreide benen te verhogen. Het toevoegen van been liften om uw training routine twee tot drie keer per week zal uw buik spierkracht en de toon op te bouwen. Buikspieren zijn een endurance spier, dus streven naar 15 tot 20 herhalingen per keer dat je deze oefening doen. Deze herhalingen kunnen verschillende sets worden voltooid totdat u de nodige kracht en techniek te bouwen om een ​​volledige set van herhalingen te voltooien.

instructies

instructies

1 Hang met je benen verlengd van een pull-up bar in een over-handgreep. Stabiliseren je schouders in een neutrale positie die ruimte houdt tussen je schouders en oren.

2 Hef je rechte pijpen tot 90 graden met behulp van uw onderste buikspieren om de beweging te starten. Adem uit terwijl je je benen te tillen. Sta niet toe dat je lichaam te zwaaien of gebruik momentum om je benen te tillen.

3 Laat je benen langzaam met de controle. Adem in als je je benen te verlagen. Stabiliseren uw core en het bovenlichaam als je je benen te verlagen tot swingende minimaliseren.

4 Herhaal de beweging totdat je grip of buikspieren vermoeidheid. Rust 30 seconden voordat u verder uw herhalingen.