Hoe dat te doen Light Tackle Fishing in Maui

Hoe dat te doen Light Tackle Fishing in Maui


Maui is de tweede grootste van de Hawaiiaanse eilanden; als een eiland is natuurlijk heeft veel vangstmogelijkheden voor de hengelsport toerist. Echter, heb je niet nodig om het hoofd te diepe wateren en riem op heavy-duty versnelling om flinke vis aan te landen in Maui. Onshore locaties, zoals de wal merken en pieren, alsmede de mogelijkheid van een charter boottocht, bieden alle goede sport vissen op lichter aan te pakken. Het vangen van een trevally of bonefish op een lichte spinhengel kan zo veel van een kick als big game vissen in de open oceaan zijn.

instructies

1 Schaf een zoetwater spel visvergunning als je wilt vissen in een rivier in Maui. Zeven dag toeristische vergunningen kostte $ 10 in 2010. Echter, de meeste licht pakken visserij in Maui is in de branding bij de kust als er zeer weinig zoet water merken in Maui. Geen vergunning vereist voor zoutwater vissen.

2 Bezoek een Maui viswinkel aan te pakken, zoals Maui Sporting Goods in Wailuku of West Maui Sports & Fishing Supply? in Lahaina. Vraag de winkel verzorgers voor advies over welke vissoorten worden weergegeven op het moment, en waar de beste lokale merken zijn gevonden.

3 Koop kunstaas in de vormen en kleuren wordt aanbevolen door de viswinkel. Poppers en lepels werken goed met een spinhengel in lichte branding, volgens de Fish Maui website.

4 Vissen de branding met een werphengel voor goatfish, trevally en bonefish. Gebruik 12 tot 20 pond test lijn. Slijtage gepolariseerde glazen, en op zoek naar vis in de krullen van het breken van golven. Cast voorbij waar de vissen zijn en ophalen van je lokken bij snel tempo. Probeer het vissen aan het einde van rotspartijen.

5 Probeer het Kahului Harbor Pier aan de noordkust. Gebruik maken van kleine haken aas met brood, banaan, garnalen of inktvis, volgens de Fine Fishing website. Vis dicht bij de palen met een bodem rig of vis garnalen onder een bobber. Verwacht om veel kleinere vissen en af ​​en toe een grote een te vangen.

6 Charter een boot te richten op grotere soorten offshore-gebruik je aansteker rig. Verschillende boten bieden licht rig sessies, met inbegrip van de \ "Marjorie Ann \" in Maalaea Harbor, en \ "Reel Luckey \" in Lahaina Harbor.

Hints

  • Breng sunblock en een zonnebril op een charter visreis.
  • Wees uiterst voorzichtig bij het vissen rotsen in Maui. Bepaalde oevers zijn gevoelig voor grote golven die vissers kunnen wassen in het water.