Hoe Coach Youth Football Boren

Hoe Coach Youth Football Boren


Coaching jeugdvoetbal vereist geduld, een positieve houding en een bereidheid om te leren. Voetbal oefeningen leren de fundamentele vaardigheden, zoals het blokkeren en de aanpak, die essentieel zijn voor de ontwikkeling van een jonge speler zijn. Drie van de belangrijkste aspecten van coaching jeugdvoetbal boren zijn tempo, herhaling en bemoediging. Een snelle tempo laat spelers krijgen meer herhalingen, terwijl ze gericht op de boor. Aanmoediging houdt kinderen geïnteresseerd en laat ze honger te bereiken.

instructies

1 Opgericht stations voor verschillende oefeningen. Zodat zoveel mogelijk spelers actief betrokken tegelijk. Het opzetten van een rotatie met een coach bij elk station kunt u maximaliseren speler activiteit en toename van herhalingen.

2 Blaas een fluitje om aan te geven wanneer de spelers moeten draaien om de volgende oefening. Moedigen spelers aan de sprint van een boormachine naar de andere. In aanvulling op tijd te besparen, het helpt ook airconditioning en focus.

Begin elke boor door het invullen van een walk-through bijvoorbeeld met één of meer spelers. Kinderen meestal voel me bevoorrecht wanneer het wordt gebruikt als een voorbeeld voor iedereen. Als je consequent belonen de eerste spelers in de rij - die zijn meestal degenen die in geduwd tussen stations - u een gevoel van gezonde concurrentie te creëren in de praktijk.

3 Zorg voor positieve versterking voor de spelers. Sommige kinderen langer duren om te boren dan anderen te begrijpen. Kritiek, vooral met jonge spelers, leidt vaak tot gevoelens van schaamte of isolatie. Terwijl de oudere spelers kunnen leren van de kritiek en zet hem in de motivatie, kan het het tegenovergestelde effect op de jonge spelers hebben. Nooit een voorbeeld van een speler voor iets negatiefs.

4 Besteden het grootste deel van de praktijk op de fundamentele oefeningen en vaardigheden-gebouw oefeningen in plaats van spel planning. Jeugdvoetbal niet een uitgebreid spel strategie. toneelstukken installeren kost tijd en laat veel spelers staan ​​rond te kijken.

Wanneer toneelstukken zijn geïnstalleerd, krijgt verschillende spelers klaar om dus ga je snel spelers vervangen in scrimmage situaties. Vergeet niet, hoe sneller dingen gedaan te krijgen, hoe meer herhalingen kunt voltooien. En hoe meer herhalingen voltooid, hoe meer ervaring de spelers te krijgen.