Hoe Coach High School Football

De populariteit van de middelbare school football is een bewijs van de talenten van jonge voetballers. Deze spelers bezitten fysieke kracht die hen in staat stelt om onwaarschijnlijke toneelstukken kijken gewoon. Met het oog op high school football coach, moet je begrijpen hoe deze rauwe sportiviteit naar bruikbare voetbal vaardigheden te cultiveren.

instructies

Leer jonge spelers de Fundamentals of Football

1 Test high school football-spelers voor kracht en snelheid voor probeersels. De standaard testtools voor fysieke kracht in het voetbal zijn de 40-yard dash en het bankdrukken. U kunt de resultaten te gebruiken om potentiële posities voor elke speler te bepalen.

2 Gebruik de aanpak van dummies en het blokkeren van sleeën op het niveau van de middelbare school voetballers te bepalen. Voordat u uw definitieve selectie te coachen, moet je atleten die bereid zijn om hard getroffen en verdragen 60 minuten van fysiek contact te vinden. Elke speler moet worden gevraagd om een ​​dummy te pakken en druk op de aanpak van slee naar zwakke punten te beoordelen.

3 Het opzetten van een jaarlijkse tentoonstelling met een lokale school voor uw seizoen begint. Na 2 weken van dagelijkse praktijken en partijspelen, je spelers nodig hebt om te spelen tegen een ander team. Je moet kijken naar teams buiten uw conferentie die zijn binnen een uur rijden van uw school.

4 Versterking van de juiste techniek en de naleving van het voetbal regels die door het straffen van het hele team voor individuele fouten. Voetbal is een team spel, en sprints of push-ups voor het hele team kan u helpen om spelers op de groep discipline die nodig zijn tijdens een spel te coachen.

5 Scout tegenstander van de volgende week naar de juiste game plan uit te voeren. Veel high school football teams gebruiken unieke strafbare feiten, zoals de optie, de verspreiding of de wishbone om de beschikbare talent te accentueren. U moet een assistent naar deze spellen omdat ze kunnen worden gepland op hetzelfde moment als spellen.

6 Breid uw high school football-programma door te zoeken naar creatieve financieringsbronnen. Als je school klein is, kan het nodig zijn hogeschool of professionele teams te benaderen voor schenkingen van apparatuur om uw team uit te komen op het veld. Grassroots programma van de National Football League, aan NFLHS.com, voorziet in de financiering van kleine en achtergestelde scholen, het helpen van studenten atleten te voorzien van de juiste voetbal versnelling (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Betrek ouders die geïnteresseerd zijn in het helpen van uw high school football team. Uw medewerkers moeten richten op het coachen van spelers op vaardigheden, en er zijn veel taken die kunnen worden gedaan door geïnteresseerde ouders. Video taping games, arbitreren scrimmages en managen van concessies bij reguliere seizoen games zijn een paar voorbeelden van goede vrijwilliger taken.