Hoe Coach beweging met een Bal van het Voetbal

Hoe Coach beweging met een Bal van het Voetbal


Voetbal is een populaire, maar fysiek team sport genoten door elke leeftijdsgroep. Soccer vereist lichaamsbeweging, fitness, behendigheid, discipline, maar belangrijker nog, vaardigheid. Voetbaltrainers zijn verantwoordelijk voor het onderwijzen van vele nieuwe vaardigheden en technieken om hun jonge voetballers, waarvan één beweging van het voetbal. Er is een grote verscheidenheid van technieken die voetbaltrainers gebruikt om beweging van een speler verbeteren de bal.

instructies

1 Plaats twee conussen ongeveer 10 meter van elkaar en hebben de helft van de spelers opgesteld in een kegel en de andere helft te plaatsen op de andere. Vraag de spelers te lopen met de bal tegen de binnenzijde van een van de voeten van een kegel naar de andere, langs de speler wachten op het einde. Als de speler niet in staat is om een ​​vloeiende beweging te produceren met de bal, opnieuw op te starten vanaf het begin in een langzamer tempo.

2 Plaats 10 kegels in een zig-zag patroon, in totaal 15 meter van de eerste kegel tot de laatste. Vraag de spelers te lopen met de voetbal rond de kegels, waarbij zowel de binnen- en buitenzijde van een van zijn voeten. Als een speler niet in staat is om een ​​vloeiende beweging te produceren met de bal, opnieuw op te starten vanaf het begin in een langzamer tempo.

3 Plaats 10 kegels in een cirkel en instrueren de spelers te lopen met de voetbal, weven in en uit de kegels met behulp van beide kanten van beide voeten. Als de speler niet in staat is om een ​​vloeiende beweging te produceren met de bal, opnieuw op te starten vanaf het begin in een langzamer tempo.

4 Herhaal deze oefeningen en verhoging van de snelheid van de speler elke keer.

Hints

  • Als u het coachen van jonge spelers, ervoor te zorgen dat de spelers begrijpen de regels voordat u de boor te starten.
  • Fitness is belangrijk in het voetbal. De fitter je spelers zijn, hoe hoger de kans op succes.
  • Blessures komen vaak voor in het voetbal. U kunt voorkomen gespannen of getrokken spieren door het uitvoeren van een volledige warming-up regime voorafgaand aan uw coaching sessie.