Hoe Coach Ajax Voetbal

Hoe Coach Ajax Voetbal


Met drie opeenvolgende Europese titels in het begin van & # 039; 70 en een andere in 1995, Ajax Amsterdam is een van de meest legendarische professionele Nederlandse voetbalclubs. De beroemde Ajax Academy heeft een aantal van de grootste Nederlandse spelers aller tijden met inbegrip van Wesley Sneijder, Marco Van Basten en Johan Cruyff geproduceerd. Hoewel het team is niet de Europese macht die ze ooit waren, is Ajax nog steeds bekend om het draaien van wereldklasse, technisch geschoolde spelers die Ajax speelstijl gebruiken om succes in top competities in Europa te vinden. Het onderwijs van uw team te spelen in de Ajax-stijl kunnen spelers een verrassende voorsprong op de concurrentie.

instructies

1 Leer uw spelers aan te vallen driehoeken. Driehoeken vormen de basis voor veel van wat we weten om de Ajax-stijl. Als spelers aanval in driehoeken zullen ze bijna altijd een veilige passerende optie. Afhankelijk van de positie van de driehoek kunnen aanvallen worden verplaatst van de ene kant naar de andere met een paar snelle passes. Een aanvallende driehoek kan een enkel penetrerend point of een brede lijn met een aanvaller aan elk uiteinde en een ondersteunende functie.

2 Train je spelers te passeren en te verplaatsen, een ander belangrijk element van de Ajax-stijl. Passen en bewegen maakt het erg moeilijk voor het andere team vast te pinnen waar de spelers of de bal zal in het volgende moment. Passen en bewegen kan helpen uw team bezit te handhaven, terwijl tegenstanders putten zich najagen van de bal.

3 Laat je spelers posities veranderen in de praktijk. De Ajax-stijl is de voorloper van Nederlands "totale voetbal", een invloedrijke tactische theorie, waarin verdedigers aanvallen en aanvallers toetreden tot de verdediging. Voor uw team te spelen in een vloeistof en stroomt Ajax-modus, spelers moeten comfortabel in verschillende posities rond het veld zijn.

4 Aanval en verdedigen als geheel. Aanvallend spel moet beginnen met de keeper en de aanvallers moeten de eerste lijn van verdediging. Het toewijzen van aanvallen en verdedigen de rechten aan elke speler in elke positie kan helpen uw team te verbeteren bij collectief werken.

Hints

  • Fitness is altijd belangrijk in het voetbal. De fitter je team is het beter ze in staat om Ajax-stijl tactiek uit te voeren zal zijn.
  • Voetbal is een zeer fysieke sport en blessures komen vaak voor. Het minimaliseren van de kans op blessures door het hebben van je team het uitvoeren van een grondige stretching regime voor en na de praktijken en wedstrijden.