Hoe Candida Overgrowth elimineren in het Lichaam

Hoe Candida Overgrowth elimineren in het Lichaam


Wanneer candida overpopulates in het lichaam, een groot aantal gezondheidsproblemen ontstaan ​​meestal. Candida is een gist die van nature leeft in het lichaam in kleine hoeveelheden. Voedingsgewoonten voeding tekortkomingen, voorgeschreven medicijnen, een zwak immuunsysteem en ziekten, zoals kanker, kan candida veroorzaken snel vermenigvuldigen. Wanneer dit gebeurt, kun je maag pijn als gevolg van de spijsvertering problemen optreden. Onbehandeld, candida overgroei veroorzaakt ook eczeem, frequente schimmelinfecties, blaasontsteking, hersenen mist en psoriasis.

instructies

1 Wijzig uw dieet. Elimineer geraffineerde suikers, stroop, honing en verwerkt drankjes omdat ze candida groei aan te moedigen. Vermijd het voedsel dat gist zoals brood, crackers, gebak, muffins en broodjes bevatten. Verwijder tarwe, pasta, macaroni en witte bloem uit je dieet en ernstig beperken uw cafeïne en alcoholgebruik.

2 Bouw je immuunsysteem. Eet een voedingsoogpunt dichte dieet, krijgen regelmatige lichaamsbeweging en drink grote hoeveelheden water om uw immuunsysteem te versterken en natuurlijk je lichaam ontdoen van candida. Voeg essentiële vitaminen en mineralen in te vullen formulier om ervoor te zorgen dat uw lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft.

3 Neem acidophilus om de groei van gezonde bacteriën bevorderen. Koop een acidophilus supplement en neem het dagelijks of eet acidophilus-rijke voedingsmiddelen die de groei van gezonde bacteriën zoals yoghurt en melk bevatten te bevorderen "levende culturen."

4 Vraag uw arts of er natuurlijke alternatieven voor eventuele medicijnen die u gebruikt. Medicijnen, met name antibiotica, kan de "goede" bacteriën te vernietigen in uw spijsvertering en de groei van candida gist te stimuleren.

Hints

  • Bezoek uw arts regelmatig uw vooruitgang te controleren en veranderingen in het dieet, indien nodig te maken.
  • Doorgaan met voedingsmiddelen die gist groei te bevorderen nadat de candida ontruimt om de waarschijnlijkheid van een andere candida uitbarsting te verminderen beperken.