Hoe Bretels werken aan een Overbite corrigeren?

Hoe Bretels werken aan een Overbite corrigeren?


Een overbeet is een malocclusie waarin de boventanden overlappen de onderste tanden. Deze aandoening wordt veroorzaakt door factoren die uw genetica en duimzuigen bevatten. U kunt uw overbeet met het gebruik van orthodontische beugels te corrigeren.

symptomen

Afgezien van de verschijning van een overbeet, waar uw boventanden zichtbaar uitsteken voorbij uw ondertanden, kunnen andere symptomen zijn onder meer moeite met kauwen van bepaalde voedingsmiddelen of pijn in het hoofd en kaak. U kunt ook ervaring kaak en hoofd pijn of spraakstoornissen vanwege uw overbeet.

types

Als uw overbeet gaat het uitsteeksel van het bot structuren in de bovenkaak, is er sprake van een skelet overbeet. Als overbeet is opgetreden als gevolg van de voorwaartse positie van de tanden, wordt gedefinieerd als een tandheelkundige overbeet en kan worden opgelost door het gebruik van beugels.

Behandeling

Praat met uw orthodontist over braces als oplossing voor uw overbeet. Deze behandeling is een effectieve methode elimineren van de malocclusion. Als de beugels zijn toegepast, worden de tanden geleid in plaats met behulp van banden en metaaldraden of keramiek. Uw tandarts zal uw beugel aanpassen volgens zijn richtlijnen. Je zult waarschijnlijk draag je bretels van zes maanden tot een jaar of meer, afhankelijk van de ernst van uw conditie.