Hoe breng je je slapende Pad binnenkant van de Bivy Sack

Hoe breng je je slapende Pad binnenkant van de Bivy Sack


Bivy zakken, ook wel bekend als bivak zakken, zijn zeer licht van gewicht schuilplaatsen. Deze zakken zijn meestal niet groter dan een slaapzak en hebben mesh gezichten om vocht uit uw adem te ontsnappen. Bivys worden gebruikt in bergbeklimmen, fast-verpakking en ultralight backpacken. Een bivy is niet de meest comfortabele manier van slapen onder de sterren, want ze zijn niets meer dan een lichte kwaliteit. Een manier om de grond een beetje "zachter" is om een ​​slapende pad gebruiken, samen met de bivy. Je moet de slapende pad te zetten in de bivy omdat het plaatsen van het pad onder de bivy eindigt meestal met de nylon stof afglijdt het pad.

instructies

1 Draai de bivy zak binnenste buiten en zorg ervoor dat het zo droog mogelijk te maken voor de voorwaarden. Schud alle puin en gruis.

2 Verwijder je slapende pad van de opslag zak. Als je slapende pad is een zelfopblazende pad, druk op de staart van het pad in het uiteinde van de bivy zak (de teen einde.) Open het ventiel op de slapende pad. Als uw pad is niet uit zichzelf opblazen, draai de bivy terug in de normale positie en zet deze op de grond.

3 Trek de bivy zak op en rond de slapende pad als het begint op te blazen. Trek de bivy zak weer in de normale stand, zodat het eindigt met de slapende pad erin zoals u het terug te trekken van binnen-out. Draai de kraan dicht en plaats uw slaapzak op de top van de slapende pad in de bivy.

4 Duw een niet-oppompen slaapmatje helemaal in de bivy en trek het zo dat in lijn is met de vloer van de bivy. Plaats uw slaapzak op de top.