Hoe bouw je een Waterski Ramp

Hoe bouw je een Waterski Ramp


Waterskiën is een gemeenschappelijke activiteit op vele lichamen van water. Ondanks zijn populariteit, het vinden en de aankoop van waterskiën apparatuur buiten de ski's zelf kan moeilijk zijn. Dit geldt vooral voor stunt apparatuur, die zelden permanent kunnen worden verankerd in de meest populaire waterwegen. Gelukkig, de bouw van uw eigen waterskiën ramps is een eenvoudig en gemakkelijk proces dat kan worden gedaan in elk huis workshop, en je krijgt een helling die is gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken.

instructies

1 Lay-out 2-by-4 platen op hun kant in een rechthoek de exacte lengte u wilt dat uw oprit. Meet de lengte van het deel meer uit van de rechthoek en plaats in een ander 2-by-4 elke 16 inches. Verf elk bord met verschillende verflagen. Spijker de planken met de 16-cent nagels samen. Snijd een blad van triplex en leg het op de top van de grid die u hebt samengesteld en nagel aan de top met de 6-cent nagels. Het zal een boekenkast op dit punt lijken. Schroef in het oog bouten in elke hoek, het verzorgen van het hout niet te kraken.

2 Draai de oprit bodem. Vul elke balk met piepschuim en zet hem vast met waterdichte kit, met uitzondering van één open ruimte op het einde, de bovenkant of onderkant van uw "boekenkast". Snij twee 2-by-4's als dragers voor de bovenkant van uw oprit. Spijker de 2-by-4's in de binnenkant tussen de balken en vul de resterende ruimte met piepschuim en kalefateren.

3 Zaag de bovenkant van de 2-door-4 supports hoek u uw oprit zijn. Sla de kladjes en spijker ze naar de bodem van de helling. Leg een blad van triplex op de drager en spijker aan elke drager. Nagel multiplex aan elke zijde van de oprit, het snijden aan te passen aan elke kant. Verf de multiplex panelen met meerdere lagen als je eenmaal alle kanten hebt aangesloten.

4 Ren touw door de oogbouten en plaats de helling in het water. Zet de oprit naar een dock of een ander stevig ankerpunt. Onderzoek de helling zodat de bodem volledig ondergedompeld terwijl de helling zelf meestal uit het water. Eventueel beveiligen oude banden aan de zijkanten van de oprit naar drijfvermogen voegen, rijgen ze door het touw.

Hints

  • Begin met kleinere helling hoeken, omdat ze makkelijker zal zijn om te gebruiken en te bouwen.
  • Gebruik alleen waterdicht of behandeld hout, spijkers en lijm. Iets anders uit elkaar zal komen met langdurige blootstelling aan water.