Hoe bouw je een Tippmann X7

Hoe bouw je een Tippmann X7


Het bouwen van een Tippmann X7 betekent het aanpassen van de paintball wapen. De Tippmann X7 is gebouwd modulair te zijn, dus het toevoegen van de accessoires van je keuzes is net zo eenvoudig als het gebruik van een reeks van push pinnen op het wapen. Een verscheidenheid aan accessoires om uw X7 te bouwen worden aangeboden door Tippmann, inclusief aangepaste grips, extra munitie clips, gasleidingen en scopes. Bouwen van jou op basis van uw behoeften en smaken.

instructies

1 Schuif de Tippman gaspatroon op de stang steunen boven het wapen. Ontgrendel de push pinnen aan de zijkant van deze beugels door en vervolgens indrukken van de pen de andere kant gat op het wapen. Eenmaal verwijderd, plaatst u de gaspatroon zodat de gaten uitgelijnd met de beugel gaten en schuif de push pins terug in en druk op de hendel in de laagste stand.

2 Duw de gaspatroon slang in de Tippman X7 op de ammo clip bevestiging mondstuk. Open het mondstuk door de hendel in de open stand en zet de slang over de vrije mondstuk. Duw de hendel in de gesloten stand naar de gaskamer te beveiligen.

3 Laat de punaise op de bovenste buitenste hoek van de greep om grip te veranderen of om de grip die wordt geleverd met de Tippmann X7 veilig te stellen. Schuif de greep op de trigger en klik in de behuizing. Duw de pen door de gaten in de greep te vast te zetten.

4 Duw de ammo clip en in de munitie kamer na het indrukken van de kamer naar beneden om de open positie. Duw de klem in de kamer met de bal kamers op het bovenste gedeelte van de clip. Duw de hendel om de clip te sluiten op zijn plaats.

5 Schuif de achterste zicht over de montage van reling op de achterkant van de Tippmann X7. Schuif de punaise door gaten voor de ogen van op de X7 om het te beveiligen.