Hoe bouw je een tafelblad Ramp

Hoe bouw je een tafelblad Ramp


Skateboarders moeten plaatsen om de extreme sport van het opvoeren en het springen. Een manier om een ​​praktijk ruimte te bieden is om uw eigen oprit te bouwen. Een tabletop ramp wordt meestal gebruikt in combinatie met andere ramps die u tot op het niveau van het tafelblad - een benodigde stuk van apparatuur voor de skateboarder om te oefenen. De houten vlonders zijn opgebouwd uit behandeld hout en multiplex, dus zolang je de juiste set van plannen en hulpmiddelen, kunt u uw eigen ramps te bouwen.

instructies

1 Plaats de vier stukken van 2-door-4-door-24-inch hout op een werktafel. Boor twee gaten met een 3/16 inch drill bit 3/4-inch van de einden en de lange randen.

2 Mark beiden op 11 1/4 en 12 3/4 inches. Plaats de framing vierkant op de merken en lijnen over de twee stukken te tekenen. Boor twee voorboorgaten tussen de lijnen en 3/4-inch van de lange randen.

3 Breng lijm aan de uiteinden van drie stukken van 2-door-4-door-12 1/2-inch hout. Stel ze tussen de twee 24-inch stukken op beide uiteinden en tussen de lijnen in het midden. Zet ze vast met de 3-inch deck schroeven. Dit is de top frame.

4 Meet van het ene uiteinde van de twee overgebleven delen van 2-door-4-door-12 1/2 inch hout en een merk 5 1/2 en 7-inch. Zet de framing vierkant op de merken en lijnen over het hout te trekken. Boor twee voorboorgaten tussen de lijnen en 3/4-inch van de lange randen van de 3/16 inch drill bit.

5 Stel de twee stukken tussen de twee resterende 24-inch stukken op beide uiteinden. Zet ze vast met de 3-inch deck schroeven. Doe wat lijm op de uiteinden van de 2-door-4-door-21-inch hout. Zet hem tussen de twee 12 1/2-inch stukjes en tussen de getekende lijnen. Zet het vast met de 3-inch deck schroeven. Dit is het onderframe.

6 Staan beide frames op hun 24-inch kanten. Plaats een 2-door-4-door-16-inch stuk hout in elk der beide hoeken van de frames, zodat de 3 1/2 inch side plat op de 24-inch stukken. Trace de rand van het 16-inch stukken op de 24-inch stukken, het verwijderen van hen om lijm aan te brengen in het gebied en zet ze met de 2 1/2-inch deck schroeven. Draai de frames over en herhaal deze actie.

7 Draai de aangesloten frames omhoog zodat het bovenste frame is op de top. Plaats de 14-door-26-by-3/4-inch multiplex op het frame. Merk op dat de multiplex 2 inches langer dan het frame. Dit betekent dat moet hangen over beide uiteinden van het gestel 1 inch.

8 Boor gaatjes over het frame stukken met de 3/16-inch boor. Boren in de hoeken en 3 naast elkaar overal elders. Verwijder de multiplex, lijm op de bovenkant van het frame en zet het multiplex met 2-inch dekschroeven.

Hints

  • Wees er zeker van om alle schroefkoppen in het multiplex verzinken.
  • Het schoonmaken van de overtollige lijm met een vochtige doek.
  • Laat geen elektrisch gereedschap binnen het bereik van kinderen.