Hoe bouw je een Snowboard Ramp

Natuurlijk snowboarden in een resort is ideaal, maar voor die dagen dat het is gewoon niet mogelijk te krijgen tot de pistes, het bouwen van een snowboard oprit kan worden net wat je nodig hebt om je door het winterseizoen.

instructies

1 Beslissen wat voor soort snowboard oprit u wilt bouwen. Voor vlakke spins, een lange oprit met een lagere hoogte is best terwijl hogere ramps u meer hoogte voor andere trucs zal geven. Als vuistregel geldt, hoe hoger de ramp is, hoe langer het zal moeten worden, zodat de helling van plan op basis van de beschikbare ruimte.

2 Enquête het gebied waar u van plan bent om de helling op te bouwen. Misschien is er een natuurlijke heuvel die kunnen worden gebruikt bij de constructie van de helling, bijvoorbeeld. Kijk voor gevaren, zoals rotsen, bomen of andere obstakels en proberen om de cursus om hen heen te plannen of zet ze indien mogelijk. Zoek uit hoeveel natuurlijke sneeuw het gebied normaal krijgt en als het genoeg is om de aard van de ramp dat u wilt bouwen zal zijn. Zo niet, van plan om door de mens veroorzaakte materialen te gebruiken om een ​​snowboard oprit bouwen en top het af met sneeuw.

3 Stapel zoveel sneeuw mogelijk de oprit gebied. Als de sneeuw is dicht genoeg is, kan deze worden gevormd tot een heuvel voor kleinere hellingen. Af en toe houdt de snowboards tegen de zijkant van de oprit wanneer u de heuvel kunnen zorgen voor de zijkanten zijn recht te bouwen. Gebruik de achterkant van een schop te glad uit de sneeuw paal en curves te creëren waar nodig.

4 Gebruik 4-by-4s een frame te bouwen voor een kunstmatige helling. De langste planken zal de onderkant van het bord te creëren. Afhankelijk van de breedte van het gebruik van twee platen parallel aan elkaar voor het onderframe. Voeg extra planken voor een bredere hellingen.

5 Maak de achterkant van de oprit schroeven planken aan de onderkant van het frame borden aan een hoek van 90 graden vormen. boards voeg langs de bodem van de helling van 90 graden hoeken in afnemende hoogte tot de bocht van de oprit te creëren en te ondersteunen. Nadat het materiaal zijn vastgeschroefd aan de onderkant van het frame, zal dit het skelet van het snowboard helling af.

6 Beëindig de helling door spijkeren gedeelten van multiplex om het kader aan het oppervlak van de helling te creëren.

7 Boven de helling met sneeuw en bruidegom de sneeuw om een ​​glad oppervlak te creëren. Vergeet niet om de sneeuw toe te voegen aan de onderkant van de oprit voor een landing oppervlak.

Hints

  • Herinner specifieke dimensies snowboard helling gebouwd is afhankelijk van de vaardigheid van de grens, de beschikbare ruimte en het budget voor materialen indien nodig.