Hoe bouw je een Snowboard Foam Pit

Hoe bouw je een Snowboard Foam Pit


Populair gemaakt door sportevenementen zoals ESPN Winter X Games en atleten zoals Shaun White, snowboarden is een extreme visie op wintersport dat extreme risico's omvat. Een zelfgemaakte schuim put kan helpen verlichten enkele van de gevaren van snowboarden, of de atleet is racen in een half-pipe of springen van moguls op de piste. Deze trucs kan gevaarlijk zijn, en mag alleen worden uitgevoerd met de maatregelen die de juiste training, toezicht en de veiligheid op zijn plaats. Een schuim put kan snowboarders geven een zachte plek om te vallen tijdens het beoefenen van nieuwe trucs.

instructies

HOE BOUW EEN FOAM PIT snowboarden

1 Selecteer een locatie voor uw put. Het kan gemakkelijker zijn om de put te bouwen op locatie, in plaats van elders de bouw ervan en verplaatsen na de bouw. Om de snowboarder goed te vangen, moet de put op de plaats waar de snowboarder gewoonlijk een sprong of truc zou landen worden geplaatst.

2 Bouw de basis voor de snowboard put. Gebruik 4 "x 4" hout voor het frame. Dit steviger hout heeft de voorkeur boven 2x4s, omdat het in staat is om de impact van de landing van een snowboarder te weerstaan. De put is niet nodig om een ​​exacte grootte te zijn; meer ervaren snowboarders zullen een kleinere pit nodig, terwijl de beginners een grotere landingsplaats zou moeten hebben. Plaats de 4x4 16 inches uit elkaar op een stevige, vlakke ondergrond. Bedek ze met multiplex, en zet de stukken met spijkers of houtschroeven.

3 Boor kleine openingen in de bodem van de put. Deze gaten zal zorgen voor drainage van smeltende sneeuw, door de snowboarder in de put gebracht. Met 10 tot 12 gaten, op gelijke afstanden op de bodem van de put. Hoe groter de put, hoe meer gaten nodig. Eén gat voor elke 3 vierkante voet is een goede baseline.

4 Build vier afzonderlijke muren voor uw put. Gebruik 4x4 naar het kozijn en 2x4s toe te voegen om de 16 tot 18 inch als stud ondersteuning. Snijd de noppen en plywall tot een hoogte van ten minste vier voet; elke ondieper dan dat, en de put zal niet in staat zijn om voldoende schuim om adequaat op te vangen van de atleet te houden. Boren of te spijkeren elke wand op de basis individueel, zorg ervoor dat het geheel van elke muur is gelijk met de gehele lengte loopt met de vloer. Gebruik een framing vierkant om ervoor te zorgen de hoeken waar zijn haaks (90 graden), en te voorkomen dat eventuele lacunes of gaten tussen de wanden als je ze naast elkaar te plaatsen.

5 Lijn de put met een waterdichte zeil of liner. schuim of weefsel opvulling toe te voegen aan extra demping. Dit padding zal optreden om het lichaam van de snowboarder te beschermen tegen te komen in direct contact met het houten frame.

6 Schaf stukken schuim voor uw put. Selecteer schuim met een dichtheid van 1,5 tot 1,7 pounds per kubieke voet. Bezuinigen op de kosten door het kopen van een groot stuk schuim en snijden in kleinere stukken; 6 "x 6" schuim blokken worden aanbevolen. Gebruik voldoende schuimmateriaal om de put te vullen naar boven.