Hoe bouw je een sneeuwscooter Ramp

Hoe bouw je een sneeuwscooter Ramp


Sneeuwscooter is een leuke recreatieve winter activiteit. Soms is het nodig om uw sneeuwscooter verplaatsen per vrachtwagen naar uw uiteindelijke sneeuwscooter bestemming te bereiken. Commerciƫle oprijplaten zijn duur en vaak heel omslachtig. Het bouwen van uw eigen laadperron is niet alleen goedkoper dan de aanschaf van een ramp, maar maakt het ook mogelijk voor de bouw van een helling gemaakt van multiplex en houten balken die netjes in het bed van de truck onder de sneeuwscooter zelf kan worden opgeslagen.

instructies

1 Snijd twee stukken van 2-door-4 die 2 voet lang zijn elk, twee stukken van 2-door-4 die 3 voet lang zijn elk en vier stukken van 2-door-4 die iets korter dan de breedte van het contragewicht zijn bed. Idealiter zou de laatste stukjes net klein genoeg om in het bed.

2 Plaats de 2-cm lange 2-by-4s op de grond op hun kant, net ver genoeg uit elkaar dat een van de lange 2-by-4s kan leggen over hen. Plaats twee lange 2-by-4s bovenop de 2-cm lange 2-by-4s zodat, wanneer bekeken van bovenaf, vormen ze een rechthoek. Bevestig de lange balken met schroeven in de zijkanten van de 2-cm lange balken.

3 Herhaal stap 2 met de resterende lange balken en de 3-foot-lange balken.

4 Plaats de rechthoek met de 3-foot-balken vlak aan de voorzijde van het bed, en de rechthoek met de 2-foot-balken vlak aan de achterkant van het bed, in een positie waar de laadklep kan nog dicht. Meet de afstand tussen de twee rechthoeken.

5 Knip twee stukken van 2-by-6, dat de lengte, gemeten in stap 4 zijn, en zet ze tussen de twee rechthoeken met behulp van de metalen beugels en schroeven. De bovenkant van de 2-door-6s gelijk met de bovenkant van het bed breedte 2-by-4s moet zijn. Dit is het frame dat de sneeuwscooter zal rusten bovenop.

6 Snijd een stuk triplex dat dezelfde afmetingen heeft als het frame, en een tweede stuk dat zo lang (achterklep laadbak) de frame, maar zes inches smaller.

7 Bevestig de multiplex die is even groot als het frame aan het frame met schroeven en machtsschroevedraaier.

8 Snijd vier 2-by-4s dat zolang het frame.

9 Veilig twee van de 2-voor-4s van stap 8 boven het multiplex zodat de buitenranden van de 2-door-4s 8 inches zijn smaller dan de afstand tussen skis uw sneeuwscooter.

10 Bevestig de resterende 2-voor-4s van stap 8 naar de tweede stuk triplex zodat de buitenranden van de 2-door-4 zijn 4 inches smaller dan de afstand tussen skis uw sneeuwscooter.

11 Snijd vier of vijf 2-by-4s die 6 inches kleiner dan de afstand tussen de 2-door-4s vastgezet in stap 10 en zet ze om het multiplex loodrecht op de langere 2 per 4s, gelijkmatig verdeeld langs de multiplex zijn. Dit is de helling zelf. Het centrum balken zal tractie zorgen voor de ramp, terwijl de balken loopt de helling op je ski's zal blijven wijzen naar voren, zodat u de helling niet per ongeluk wegrijden.

12 Boor een gat in de twee hoeken van de helling die een korte zijde delen. Deze zijde wordt de bovenkant van de helling is.

13 Sluit een S-haak door elk gat, en een lengte van keten elke S-haak. Het andere uiteinde van de keten lengte zal hechten aan uw stropdas downs aan de ramp vast te zetten.

14 Maak de kettingen van de band downs nadat de sneeuwscooter is geladen, dan schuift de oprit in de ruimte onder het frame. Omdat het frame is 4 inch groot en breder dan de helling, zal de helling netjes schuift onder de sneeuwscooter.