Hoe bouw je een Sled Kite

Hoe bouw je een Sled Kite


Vliegeren is iets dat elk kind geniet ... en de meeste volwassenen genieten, ook! Echter, kunnen vliegers duur zijn. Gelukkig, het bouwen van een slee vlieger is gemakkelijk en goedkoop, en een slee vlieger vliegt goed ook. Hieronder vindt u stap-voor-stap instructies over hoe je een slee vlieger te bouwen te vinden.

instructies

Hoe bouw je een Sled Kite

1 Hoe bouw je een Sled Kite

Maak een sjabloon voor uw kite door het vouwen van een stuk van 9 x 12 inch bouw of andere stevig papier in de helft. Teken het ontwerp op de mal zoals in de afbeelding. Maak je geen zorgen; het hoeft niet perfect te zijn! Het zal symmetrisch zijn bij het openen. Knip de sjabloon, maar niet langs de vouw te snijden.

2 Open je template, en plaats het op het papier, plastic of krant. Trace de vorm en knip het uit. Laat vlak na het snijden.

3 Hoe bouw je een Sled Kite

Gebruik een paar lagen van plakband aan de hoeken 'F' en 'C' te versterken met een paar lagen van de tape. Dan, punch gaten voor strijkkwartet bij de hoeken F en C.

4 Tape de spiesjes of stokken aan de vlieger. Zodra stok moet uitstrekken van hoek A tot E en de andere moet gaan van hoek B naar D.

5 Als u gebruik maakt van blanco papier, dit is het moment om je kite te kleuren!

6 Hoe bouw je een Sled Kite

Om het hoofdstel: Snij twee strings dezelfde lengte. Twaalf inches lang werkt meestal voor de meeste vliegers, maar het is beter om het te lang dan te kort te maken. Bind één snaar tot hoek F en één tot hoek C. Breng de hoeken van de vlieger bij elkaar vervolgens binden de snaren samen met de zeer eenvoudig halve knoop. De knoop moet rechtstreeks in het midden van de hoeken F en C. zijn

7 Maak een staart, en ga je kite vliegen!

Hints

  • Experimenteer met verschillende materialen totdat je een vlieger die werkt voor u! Gewoon papier het beste is voor kinderen die willen versieren en hun vliegers personaliseren.
  • Deze slee zal goed vliegen, maar is niet voor extreem winderige omstandigheden want het is nogal kwetsbaar.
  • U kunt wikkel het einde van uw koord rond een index kaart voor een eenvoudige en gemakkelijke manier om de kite te houden.