Hoe bouw je een Skateboard Launch Ramp

Launch hellingen zijn een van de makkelijkste en goedkoopste skateboard ramps om te bouwen. En, eenmaal voltooid, een lancering ramp kan elk vlak, glad oppervlak te vormen tot een spannende plek om te skateboarden. Launch hellingen zijn een geweldig hulpmiddel voor het verbeteren van skateboarden vermogen, binding met vrienden en het krijgen van gezond bewegen. De bouw van een goede start ramp vereist de juiste gereedschappen, materialen en de selectie van locaties.

instructies

Ramp Bouw

1 Vind plannen of blauwdrukken voor een goede lancering oprit. De plannen kunnen worden gekocht bij skateboard winkels, online van gerenommeerde handelaren of gevonden met een online zoektocht. Er zijn ook fantastisch online gidsen met foto's en soms video's waarin de bouw van de lancering hellingen. Volg de plannen precies, tenzij je een sterke vertrouwdheid met timmerwerk, bouw en techniek.

2 De aankoop van de materialen die u nodig heeft voor het project. Voor een eenvoudige lancering oprit, moet u: multiplex, 2x4s en hout schroeven. Sommige mensen willen hun ramps oppervlak met een materiaal genaamd Skatelite. In tegenstelling tot Masoniet, dat is glad en soepel en goed voor het egaliseren ramps, Skatelite is ook waterdicht.

3 Zet de tools die u nodig hebt om de taak te voltooien. Voor een lancering oprit, hebt u een boormachine met een schroevendraaier bit, een decoupeerzaag, een niveau, een T-vierkant, een string en een potlood. De meeste hardware winkels bieden alle materialen die je nodig hebt voor de lancering oprit, met uitzondering van Skatelite die online kunnen worden gekocht bij www.skatelite.com. Zorg ervoor dat u weet hoe u uw gereedschap te gebruiken en dat ze in orde zijn voor de bouw.

4 Vind de beste site voor de bouw en voor de afgewerkte oprit. Bij het bouwen van grotere hellingen, het eindproduct is te groot en zwaar om te bewegen. Zodat de constructie moet zo helft pijp worden gebruikt. Launch hellingen zijn klein genoeg om te bouwen in een garage en dan kar om een ​​goede skate plek. Altijd met respect voor de lokale veiligheid en eigendomswetten bij het kiezen van een site om een ​​lancering oprit te gebruiken. Zorg ervoor dat de site is goed verlicht, droog en vrij van vuil.

5 Volg de plannen van start tot finish. Een goede set van plannen zullen grotere details van de meer gecompliceerde gewrichten op de helling te hebben. Een lanceringshelling, eerst het tekenen van de zijkanten van de dikkere plaat multiplex, de 3/4 "blad. Strengzekerin- en een potlood om als een kompas ingesteld tussen 8-10 voet in diameter, trekken de curve of overgang in de zijkanten op de triplex plaat. Maak dan gebruik van de puzzel om de lijnen te volgen en knip de zijkanten. naar aanleiding van uw plannen voor de exacte specs, snijd de 2x4s en het gebruik van hout schroeven om ze vast te zetten aan de zijkanten als balken, het plaatsen van hen 10 tot 12 inches uit elkaar de overgang, evenals een balk aan de boven- en onderkant hoek. oppervlak van de ramp met de dunnere blad van triplex, de 3/8 "blad. Voeg een tweede laag van multiplex voor kracht, zorg ervoor dat de nerf van het hout loopt tegenovergestelde van de eerste laag. indien gewenst, voeg een afwerkingslaag van Masoniet of Skatelite te glad uit de helling. Met de bouw gedaan, vinden van een goede, veilige plek voor uw ramp en schaatsen het op.

Hints

  • Houd u altijd aan het verkeer en de wetten van het bij het gebruik van skateboard ramps.
  • Houd uw bouwplaats opgeruimd en schoon puin.
  • Sommige Huiseigenaren Verenigingen beperken de bouw en het gebruik van skateboard hellingen.