Hoe bouw je een SK8 Ramp

Het bouwen van uw eigen skate ramp is een geweldige manier om de mogelijkheden van je thuis schaatsen evenals uw persoonlijke skateboarden capaciteit uit te breiden. Het hebben van iets af te lanceren of maakt het makkelijker om bepaalde trucs, zoals ingewikkelde flip tricks en 360s door het geven u meer tijd tussen het verlaten en terug te keren naar de grond te leren. Niet te vervelen rond schaatsen op een vlakke ondergrond. Bouw je eigen skate ramp en voeg wat opwinding aan uw thuis sessies.

instructies

1 Teken een driehoekig side-panel voor uw oprit op een stuk van 3/4 "multiplex. Dit stuk zal de vorm van uw oprit bepalen, zoals de hoogte, lengte, en de lancering hoek, dus zorg ervoor dat het ziet er precies hoe u uw oprit wilt kijkt vanaf de zijkant. Knip dit zijpaneel stuk met behulp van een draagbare zag. Teken de omtrek van het eerste zijpaneel op een tweede vel van 3/4 "multiplex. Knip dit op dezelfde manier.

2 Teken een rechthoekige helling gezicht op een blad van 1/2 "multiplex. De ramp gezicht kan zo breed als je wilt, maar moet dezelfde lengte als de langste zijde van uw driehoekige zijpanelen zijn. Knip de oprit gezicht met een hand gehouden zaag.

3 Snijd een stuk van 2x4 een inch kleiner dan de breedte van het zijpaneel per vier inches van de lengte. Bijvoorbeeld, als uw oprit gezicht is 24 "breed en 36" lang, je moet uitknippen 9 2x4 stuks per 23 "lang. Deze stukken zal fungeren als een brace voor de oprit gezicht.

4 Het gebruik van hout schroeven en een hand gehouden boor, bevestig een stuk van 2x4 tussen de twee zijpanelen aan de top van de helling. Vier duim naar beneden de bovenkant van de zijpanelen, makkelijk om met een 2x4. Herhaal deze procedure om alle 2x4 planken te bevestigen.

5 Leg de rechthoekige oprit gezicht over de top van de helling. Gebruik hout schroeven om de oprit wedstrijd onder hechten aan de 2x4 stukken. Zorg ervoor dat de onderste rand van het gezicht zit vlak tegen de grond, of het zal moeilijk om te rijden op de oprit staan.